7. lokakuuta 2013

There's a song to ease your fear, a song to take you far from here

Hiihoo, hyvää maanantaita! Itse pamautin uuden viikon käyntiin pienellä musiikkiputkella, jonka haluan nyt jakaa sinun kanssasi. Lokakuun uutuuksia Brittein saarilta, olkapäät hyvät.

Ensimmäisenä viime yönä YouTubeen tuutattu Gary Barlow'n virallinen Let Me Go -video. Hahaa, se muutama päivä aiemmin julkaistu pirteä sanavideo olikin siis vain alkusoittoa! Musta tässä videossa on jotain hämmentävän vanhanaikaista (ja nyt jos joku sanoo että niin se Gary Barlow niin tinttaan), eikä siis ehkä pelkästään hyvällä tavalla... Mutta biisi on ihana - ja kyllä mä koska tahansa hyppäisin mukaan joraamaan tommosiin katujameihin. Varsinkin jos pianon takana istuisi Captain Barlow. :)



Toisena Matt Cardlen uusi ralli When You Were My Girl. Sen lisäksi, että tykkään Mattin persoonallisesta laulusoundista ja meiningistä noin yleensäkin, tommoset välitaputukset on mun heikko kohta. Tap tap! Parasta! Tap tap! Ja torvet soi! Ja videossa on ihan upee tanssijatyttö!



Kolmantena Keanen Higher Than the Sun, toinen marraskuussa julkaistavan kokoelmalevyn uusista biiseistä. Vaikka en ole koskaan kovin tarkkaan seuraillut tai fanittanut Keanen tekemisiä, olen aina ollut sitä mieltä, että bändi hallitsee melodian ja sointujen kuljetuksen harvinaislaatuisella taidolla (tässä kohtaa ei voi jättää mainitsematta 2000-luvun popmusiikin mestariteosta nimeltä Bedshaped). Eikä tämä uutukainenkaan pääse siltä osin pettämään.



Mulle tuli näistä biiseistä kovasti hyvä fiilis, toivottavasti sullekin! :)

2 kommenttia:

  1. Eli jos mä nyt sanon, että niin se Gary Barlow niin sä viet mut Tintåån?

    Diili. Niin se Gary Barlow! Se se on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa! Höhöhöö! Höh.

      Tule heti Turkuun niin vien sut Tintåån. :)

      Poista

Sano sää kans!