2. helmikuuta 2012

Kranaatilla päähän

Bruno Mars. Siinäpä artisti, jonka musiikkiin en saa oikein minkäänlaista otetta - sitä kun ei varsinaisesti voi laskea, että tykkään siitä Lazy Songin höhlästä apinavideosta. :D

Mutta tänään olen valmis myöntämään, että on se ainakin yhden hyvän biisin tehnyt. Ei sillä, että olisin kokenut yhtäkkisen valaistumisen herra Marsin tulkintojen äärellä; mittarina toimii nimittäin tällä kertaa se, että löydän kappaleesta jonkun järjen vasta pari coveria kuultuani.

Ensimmäisen Grenade-version esittää Robin, joo just se froontsaaid olliieeen -Robin, jonka ihan nätti pehmeä ääni on siinä skeittihitissä hienosti peitetty autotunen alle. Jos olisin kymmenenvuotias niin varppina laittaisin julisteen seinälle.



Illan toisesta Grenade-tulkinnasta vastaa jenkkiläisessä lauluyhtyekilpailu The Sing-Offissa kisannut tyttökahdeksikko(!) Delilah. A cappella nyt on mun mielestä aina maailman siisteintä, mutta kun kuvioon lisätään minishortsit ja pitkäsääriset kimulit, siitä tulee ehkä joidenkin muidenkin mielestä siistiä. ;) Siis hitsi! Tää sai taas kerran toivomaan, että olisin tarpeeks hyvä laulaja, niin voisin tehdä jotain tämmöistä. Ihan saakelin hienot soundit. :)

2 kommenttia:

  1. Granaatti-laulu soi täällä viime vuonna jatkuvalla syötöllä. Mulla tulee siitä aina välittömästi mieleen tämä postaus :) http://www.invadingholland.com/?p=2732

    VastaaPoista

Sano sää kans!