30. marraskuuta 2013

Enemmän duoo ku sooloo

Vaikka noin pääsääntöisesti tykkäänkin kuunnella Take That -miekkosten laulamista ennen kaikkea keskenään, tässä viime viikkoina on julkaistu pari aika kivaa biisiä, joissa nuo tuttuakin tutummat äänet lyöttäytyvät yhteen vähän erilaisten äänten kanssa. Erilaisten, ei tuntemattomampien, koska duettokumppanit ovat ihan tuttuja nekin.

Vai onko täällä pohjoisella pallonpuoliskolla olemassa joku joka ei tiedä kuka on sir Elton John? :) Gary Barlow pääsi uudella levyllään duetoimaan oman idolinsa kanssa, ja lopputulema panee ainakin oman jalkani vispaamaan työpöydän alla. Olen vahvasti sitä mieltä, että maailman marraskuuhun kaivataan just tällaista vaivatta sulavaa hyvän mielen poppia. Ja video, jossa seikkailee myös koira nimeltä Cookie.



Vielä astetta isommalla kauhalla hyvää mieltä tarjoilee vastustamaton parivaljakko Robbie Williams ja Olly Murs. On meinaan simmoset svingit ja svengit! Robbien uutukaisella swing-levyllä on useampikin duetto, joiden kohtalo tulevalla kiertueella tietysti mietityttää - tuskinpa sentään mukana kulkee koko artistiarmeija Rufus Wainwrightista Michael Bubléhen. Mut jos Olly vaikka tulis Helsinkiin? Pretty please? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!