29. marraskuuta 2013

I know that you wanna but you can't cause you gotta stay cool in the corner when the truth is that you wanna move

Monessa treeniblogissa on tässä marraskuun mittaan kirjoiteltu ja keskusteltu treenimotivaatiosta, tai lähinnä sen puutteesta. Kun on niin pimiää ja mälsää ettei jaksais liikkua kuin sohvan laidalta toiselle - tunnistan ilmiön ehdottomasti itsessänikin. Freelancerina olen kuitenkin sikäli hyvissä asemissa, että voin päättää melko vapaasti, mihin aikaan päivästä harrastan. Ja mieluiten totisesti harrastan sellaiseen aikaan, että ainakin vielä liikkumaan lähtiessä ulkona on valoisaa.

Niin kuin tänä aamuna, kun hyppäsin fillarin selkään ja poljin joogasalille... vain todetakseni yhdessä muiden lämpöpilatekseen saapuneiden kanssa, että tuntia pitämään värvätty sijainen oli ilmeisesti unohtanut koko jutun. Tylsä tilanne, mutta onneksi harvinainen.

Murjottamisen sijaan päätin kokeilla toisenlaista pettymyksenselätystaktiikkaa: takaisin kotiin, joogamatto kaappiin, lenkkarit jalkaan ja hölköttelemään ihanaan aurinkoiseen pikkupakkasaamupäivään!Valoisalla ajalla liikkumisen lisäksi toinen treenimotivaatiovinkkini liittyy noihin pipon sisälle sukeltaviin oransseihin piuhoihin. Ei meinaan mikään potki liikkeelle niin kuin hyvät biisit! Itse aloitan jokaisen lenkkini Alexandra Burken Let It Golla - joka tosin on vähän liiankin hyvä biisi, unohdun nimittäin aina tamineissani eteiseen tanssimaan ennen kuin jossain vaiheessa muistan, että uloskin piti vissiin lähteä. Niinä kertoina, kun ehdin jopa sinne lenkille asti Alexandran kanssa, aivan ehdottoman absoluuttisen tärkeää on ajoittaa askeleet niin että tossut osuu maahan noilla kertsin go-o-o-o-o-synkoopeilla.

Tämän aamupäivän leppoisan lenkin ykköstahdittaja oli kuitenkin Little Mixin uusi sinkku Move. Johan se nimikin kertoo mistä on kyse. :)

3 kommenttia:

  1. Äläpä muuta sano! Mun on ollut viimeisen kuukauden ajan täysin mahdotonta kammeta itseäni illalla yksin liikkumaan, koska pimeya (ja sade). Onneksi friikulla on vaihtoehtoja. Liikun aina päivällä, jos mies ei ehdi mukaan. Ja jos ehtii, niin sitten yhdessä pystyy menemään illallakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin! :) Kivalta kuulostaa toi että teillä on yhteisiäkin liikuntaharrastuksia - musta olis kans kiva, mutta meillä pariskuntaurheilu rajoittuu hyvin satunnaisiin yhteisiin hölkkälenkkeihin (kesällä). Aion ostaa seuraavaksi kortin samalle punttikselle kuin missä heppu käy, mutta ei voida sit kuulemma käydä treenaamassa yhdessä, kun se on sen omaa miesaikaa :)

      Poista

Sano sää kans!