2. joulukuuta 2013

Two docile mice made me remember

Tervetuloa, joulukuu! Jos en luottaisi kalenteriini niin lujasti kuin luotan, en ehkä uskoisi että olet oikeasti sinä, kun et jotenkin näytä aivan itseltäsi. Olet niin kovin harmaa ja kalsa ja vaisu, et juurikaan lumihiutaleinen ja tonttuinen ja glöginlämpöinen. Siksi olen vasta ihan varovasti sirotellut kotiin tähtivaloja ja valopalloja ja punaisia kynttilöitä - vielä ei ole tuntunut siltä, että olisi oikea aika alkaa kuunnella joululauluja. Mutta ehkä ensi viikonloppuna?


Joulukuu alkoi eilen leppoisasti: sunnuntaiaamupäivän lämpöjoogan (joka tosin ei ollut ihan joka hetki kovin leppoisa, semmoiset vinyasat että tunsipahan olevansa elossa) jälkeen suunnattiin hepun kanssa Logomoon ensin jouluisille design-markkinoille ja sitten elokuvakerho Kinokoplan syyskauden viimeiseen näytökseen. Kehuttu ja palkittu ranskalainen Intouchables oli kyllä just niin hyvä kuin odotinkin! Kerrassaan hieno hyvänmielen elokuva! Vieläkin naurattaa! :)

Logomossa tulee pyörittyä joulukuun aikana enemmänkin: heti huomenna menen katsomaan vanhan tanssikouluni joulunäytöstä, ja kahden viikon päästä lavalle nousee Funkyn tanssiperhe. Tanssausta on luvassa myös koko itsenäisyyspäivän täydeltä, kun lähdetään pienellä opettaja-/valmentajaporukalla Helsinkiin tanssikoulu Step Upin järjestämään koreografikoulutukseen. Vitsit että odotan innolla! Koulutuksessa paneudutaan lähinnä juuri kisakoreografioiden tekoon - ja ehdinkin sen jälkeen, toivottavasti ihan hurjan inspiroituneena, pitää tämän vuoden puolella molemmille kisajoukkueilleni vielä parit treenit.

Vaikka mulla ei yksinyrittäjä-freelancerina olekaan tiedossa kreisejä firman pikkujouluja, kuun puoliväliin osuu parikin pikkujouluillanviettoa kamujen kanssa. Joko saa leipoa piparisuklaamuffinsseja!

Piparisuklaamuffinsseja!

No niin. Nyt en enää voi ajatella muuta kuin piparisuklaamuffinsseja. Ehkä leivonkin koesatsin jo huomenna - ja laitan ne joululaulut taustalle soimaan. :)

7 kommenttia:

 1. Intouchables on niin hieno elokuva!

  En tiedä milloin täällä voisi ruveta jouluilemaan kun lunta on aika turha odottaa... :( Mutta leipomalla ja glögiä ja kuumaa omenasiideriä nauttimalla se joulu tulee toivottavasti tännekin!

  Nam, piparisuklaamuffinssit:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta olihan siellä jo heti silloin halloweenin jälkeen niin paljon joulukampetta myynnissä ja koristetta esillä, että ehkä ilman luntakin pääsee tunnelmaan...? :) Toistaiseksi näyttää siltä, että tännekään on tänä vuonna turha odottaa kovin valkoista joulua, mutta tehdään parhaamme! :D

   Ja HEI, ihanaa kun aloit blogata! <3 Mutta kun et kertonu mulle niin meni ihan liian monta päivää ennen kuin löysin sen! :D

   Poista
 2. Piparisuklaamuffinsseja!
  NOM!
  Mä teen lauantaina kaverin pikkujouluihin piparijoulusuklaabrownien, eli samassa sarjassa painitaan :D
  JEA! :D

  VastaaPoista
 3. AAAAA mullekin piparisuklaamuffinsseja. Mistä sellasen ohjeen saa? Marilla on synttäribileet perjantaina ja lupasin leipoa sille jotain, ja se rakastaa piparisuklaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.kinuskikissa.fi/daim-suklaamuffinssit/

   Tää on mun luottosuklaamuffinssiresepti, Daimin tilalle vaan piparisuklaata tai mitä milloinkin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, huippuhelppo resepti ja huippuhyviä muffinsseja. Notta onnea vaan Marille! :)

   Poista
  2. Kiitos! Lähetän terveisiä :D

   Poista

Sano sää kans!