25. elokuuta 2013

Just naimisis

Tänään tulee täyteen kolmas kuukausi rouvana, joten eiköhän heiluteta vähän juhlaviirejä sen kunniaksi! :)


Sen sijaan, että häävieraat olisivat vihkitoimituksen jälkeen perinteiseen tapaan heitelleet riisiä meidän niskaan, kaasot jakoivat vieraille (noin joka kolmannelle) heti näiden tullessa viirit, joissa luki kaikenmoisia hihkaisuja ja hupsutuksia - ideana siis, että pihan poikki kulkiessamme jokainen saa heiluttaa viiriä ja huudella samalla onnentoivotuksena siinä lukevaa tekstiä.

Minä leikkasin mattopuukolla valkoisesta kapalevystä viirilipun muotoisia kylttejä ja kirjoitin niihin tekstit, isi pätki ja hioi puukepit, heppu niittasi osat yhteen. Ja hyvinpä sopi hoohetkellä kepukka tekijänsä käteen. :)


Itselleni askartelin vähän isomman ja spesiaalimman kyltin, jota heilutin samalla kun heppu veti perässään narun päässä kaljatölkkien ja kenkien kokoelmaa. Kun ei meillä kerran ollut kirkkoa, josta oltaisiin siirrytty juhlapaikalle just married -kyltein koristellulla hääautolla, piti vähän soveltaa! ;)

Kas tässä kuva yhestä onnellisesta naisesta. Katseen kohde: aviomies. :)

1 kommentti:

  1. Oi mahtava idea! Jos olisin tuon keksinyt, olisin ottanut käyttöön! meillä heiluteltiin tähtisädetikkuja. Toki kauniit nekin, kun hämärä alkoi pikkuhiljaa tulla silloin.

    VastaaPoista

Sano sää kans!