24. elokuuta 2013

Tanssibileet Tallinnassa

Koska mulla on tänään varsin tanssintäyteinen lauantai - olin päivällä testaamassa Elixian Love2Dance-tuntia (joka toki oli enempi jumppaa kuin tanssia, mutta saihan siellä hetkittäin tanssintapaistakin tunnetta pintaan) ja kohta lähden tanssikaverin luo juomaan viiniä ja juonimaan tulevan kisakauden kuvioita - ajattelin asetella tarjolle pienen tanssikipinän täällä blogissakin. Tietty Robbien tahtiin. :)

Sukeltakaamme 7,5 minuutiksi tiistain keikan tanssiputkeen! Tai osaan siitä; Candyn ja Hot Fudgen jälkeen kuultiin samaan syssyyn vielä Rock DJ. Hot Fudge ei taida olla Suomessa kovin tuttu tsibale, mutta on kyllä ihan ässä svengibiisi (etenkin, kun tällä kertaa lavallepano oli ainakin omasta mielestäni aavistuksen tyylikkäämpi kuin esimerkiksi kymmenen vuoden takainen suht riisuttu (sic!) esitys Knebworthin jättikeikalla). Siis noi tän kiertueen puhaltajat ja taustalaulajamimmit ja koko shöy, hee haw!

Me oltiin tuon pikkulavan, jolta Hot Fudge alkaa (kamera zoomaa kyllä lähemmäskin, don't you worry) edessä sisäkaarteessa. Parhailla paikoilla koko mestassa, jos multa kysytään - tismalleen tuohon kohtaan tähdättiin ja siihen myös päästiin.

Ja siellähän se Robbie jorailee mukana ihan vauhdilla, vaikka herran selkä olikin niin kipeä, että meinasivat joutua peruuttamaan koko konsertin... Sydänalassa jysähti, kun tajuttiin, että oli hyvin lähellä käydä samalla tavalla kuin Köpiksessä kaksi vuotta sitten. Luojan kiitos lääkärit saivat tropattua Robbien sellaiseen kuntoon, että keikka onnistui! Askel toki näytti välillä tavallista raskaammalta ja ilmeistäkin huomasi, ettei kaikki ollut niin hyvin kuin olis saattanut toivoa, mutta supertähden ammattitaito onneksi kantoi kipujen yli.

Voi Robbie, I feel you. Tervetuloa tänne Turkuun, tämä selkävaivainen voi suositella tosta Yliopistonkadulta yhtä tosi hyvää jäsenkorjaajaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!