27. elokuuta 2013

Here is the place where the feeling grows, you gotta get high before you taste the lows

Illan pähkinätehtävä: bongaa alla olevalta videolta selkävaivainen turkulainen! :)Vinkki: se on toi, joka kohdasta 4:18 eteenpäin sekoaa ja hyppii kuin hullu mustassa mekossaan punapaitaisen tytön vieressä itse raapustetun vaaleanpunaisen but you're making us feel so nice -kyltin kohdalla kuvan vasemmassa laidassa, kun Robbie Williams tulee keikan ekan biisin aikana ensimmäistä kertaa ihan siihen eteen.

(Eturivin paikat oli saatava pitkälti siksikin, että pääsi kaiteen viereen ja sai nojailla. Kävely Laululavalta hostellille vanhaan kaupunkiin oli yöllä kohtuullisen tuskaista jo noineenkin - en olis pystynyt seisomaan jossain siellä yleisön keskellä sitä seitsemää tuntia porttien avaamisesta keikan päättymiseen.)

Vilpittömät pahoitteluni, jos Robbie ei kiinnosta, mutta näitä juttuja saattaa nyt riittää vielä hetkeksi. :)

7 kommenttia:

 1. Ihana Duussi! Ei mulla oo sanoja kertomaan miten mahtavan iloinen oon sun puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana! Toi keikka oli kyllä niin ikimuistoinen kokemus. Oisitpa ollut mukana! <3

   Poista
 2. Vau mikä meno, esiintyjä ja yleisö - ja puitteet! Kävin itsekin tämän kiertueen Robbie-keikalla. Vähän oli pienempi keikka se, mutta iloa ja intoa riitti kuitenkin. :) Tuon Tallinna-jutun voisi kylläostaa dvd:nä, jos sellainen tulee. Kiva, että pääsit keikalle! Tällaista vähemmän hardcorea faniakin se miellytti kyllä kovasti. :)

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, no eiks ollutkin aikamoinen shöy! :) Missä kävit katsomassa? Tanska ja Ruotsikin olisi toki olleet ihan pätevät reissuvaihtoehdot, mutta jostain syystä päädyttiin tohon Tallinnaan. Olisko ollut siksi, että Tallinna oli noista paikoista edullisin ja sen piti olla kiertueen viimeinen veto, ennen kuin lisäsivät Stavangerin vielä viime viikonloppuun...

   DVD:tä odotellessa! Haluaisin sen niinku NYT. :D

   Poista
  2. Olin Belgian keikalla. Tallinna olisi toki ollut varmasti superhieno aivan vain sen taltioinnin ja esiintymispaikankin vuoksi, mutta tällä kertaa nyt ainakaan se ei onnistunut.

   DVD:tä odotellessa täälläkin...! :)

   Elina

   Poista
 3. tää ei liity nyt robbieen mutta halusin kertoa sulle:

  ilmoittauduin uintitekniikkakurssille osin sun innoittamana kun oot paljon kirjoittanut valaistumisista sen suhteen. ja löysin vielä (ainakin melkein) tarpeeksi pitkän kokouikkarinkin niin kehtaa mennä :D uintia on niin paljon mulle suositeltu ja sitä oon kyllä jonkun verran harrastanutkin mutta ilman sellaista säännöllisyyttä ja toivon että nyt tämä kurssi tuo sen rutiinin ja varmuuden tekniikkaan ettei ainakaan sen vuoksi kipeydy paikat altaassa.

  jänskää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii! Mahtava juttu, tsemppiä matkaan! Raportoihan sitten!

   Mähän en ole tekniikkakursseille päässyt lainkaan näiden parin uintivuoteni aikana - niitä järjestetään mun mielestä yllättävän harvoin, ja aina on sit ollut jotenkin huono ajankohta. Ehdottomasti tekis hyvää päästä tarkistuttamaan omakin tekniikka, kaipaisin kyllä asiantuntijan neuvoja etenemiseen erityisesti vaparissa! Joten laitahan parhaat vinkit jakoon sitten :)

   Poista

Sano sää kans!