30. elokuuta 2013

Every time I close my eyes I can feel the world in love

Perjantai! Työpäivä, siivouspäivä, flunssanparantelupäivä, mietiskelypäivä.


Semmosta mä tässä esimerkiksi mietin, että mitä tekisin, kun mua on jäänyt vaivaamaan yhden ihmisen käytös, mutta tästä itse tilanteesta on jo sen verran aikaa, että tuntuisi hassulta ottaa asia nyt yhtäkkiä esiin. Että ehkä se riittää, että mainitsen asiasta jos vastaava tilanne tulee eteen joskus tulevaisuudessa - ja siihen asti huolehdin siitä, etten itse käyttäydy samalla tavalla.


Ja sit mietin semmosta, että voi kunpa tämä musiikkikappale olisi ihan hiukan parempi! Tykkään Matt Cardlesta ja Melanie C:stä erikseen ja nyt myös yhdessä, mutta tuore duetointi lipsahtaa jostain syystä turhan lähelle yhdentekevää radiorallia. (Tai mahtaako tää Suomen radioissa soidakaan, Matt ei taida olla täällä kovin tunnettu, toisin kuin tietysti Sporty Spice.) Biisi kyllä jää tehokkaasti päähän soimaan, ehkä sitten tuotannon puolelle kaipaisin vähän lisää rosoa ja potkua?


Ja sit mietin semmosta, että on ollut oikeasti ihan älyttömän helppoa pysyä elokuun ajan pois vaatekaupoista, kun ei yksinkertaisesti ole ollut varaa edes ajatella mitään shoppailuun viittaavaakaan. Syksy tulee ja putiikit varmasti pullistelevat kauden trendijuttuja - no pullistelkoot, mulla on kivoja neuleita ja villasukkia, enhän mä edes tartte mitään! Vaikka tietty olis kiva semmonen välikausiparka, ja sit jos tekonahkaisten lyhytvartisten prätkäbuutsihalpisten tilalle saisi kunnon nahkaiset samanmoiset... Mutta emmä tartte.


Ja sit mietin semmosta, että täytän viikon päästä 32 vuotta ja jotenkin musta tuntuu että se on ihmiselle ihan hyvä ikä. :)


[kuvat Pinterestin Wise Words -boardistani via Inspirational Collages]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!