31. elokuuta 2013

Se aika vuodesta

Tänään se alkaa! Koko syksyn pituinen huipennus kohti joulua: The Drooling Madness Over The Irresistible Gary Barlow In Dapper Suits Every Weekend For The Next Three Months Show siis X Factor UK:n kymmenes tuotantokausi! :)


Lienee turha edes yrittää väittää, etteikö suurin syyni X Factorin seuraamiseen olisi Captain Barlow. Mutta on siellä ihan taatusti aika huikeita laulajiakin taas lauteilla! Viime vuonnahan voiton vei Nicole Scherzingerin valmentama James Arthur. Kuten kuvasta näkyy, Nicole on mukana tänäkin vuonna, samoin kuin köörin todellinen konkari Louis Walsh, ja Garykin tosiaan istuu tuomaripöydän takana jo kolmatta syksyä putkeen. Neljänneksi valmentaja-tuomariksi joukkoon palaa ensimmäisiltä neljältä kaudelta tuttu Sharon Osbourne.


Myös jälkipeliohjelma Xtra Factorin miehityksessä on muutoksia luvassa, kun iiiiihanan Olly Mursin tilalle iiiiihanan Caroline Flackin kaveriksi hyppää koomikko Matt Richardson. Tyyppi on itselleni ennalta tuntematon, joten ei auta kuin toivoa, että uudella parivaljakolla synkkaa yhtä loistavasti kuin Ollylla ja Carolinella - vaikka sehän on tietysti vain huippua, että Ollyn oma ura on niin hyvässä nosteessa ettei herralla ole enää aikaa tämmöisiin telkkaripesteihin (Olly oli muuten hirmu hyvä Tallinnassa Robbien lämppärinä!). No, nuoriherra Mursia nähdään tänäkin vuonna sentään sen verran, että hän on judges' houses -vaiheessa Garyn apuna valkkaamassa livelähetyksiin pääseviä ryhmiä.


Alkavan syksyn lauantai- ja sunnuntai-iltojen ohjelma on siis tällä taputeltu. :) En varmastikaan tule katsomaan jokaista lähetystä suorana filmon.comissa (saattaa olla että ihan kaikkia viikonloppuiltoja en nyt kuitenkaan pysty pyhittämään fangirlaukselle jollekin telkkarisarjalle koska olemassa on myös esimerkiksi aviomies) mutta ihan taatusti tulen jokaisen jakson taas katsomaan. Voi kunpa kisassa olisi mukana tänä vuonna joku oikein nätti naisilmestys, joka ärjyy ja örisee sellaista täysin ulkonäkönsä vastaista kaameeta hc-heviä! Hepulla on kyllä aika laaja musiikkimaku, mutta en usko, että mikään muu saisi armaani kiinnostumaan tästä skabasta seurakseni. :D

[kuvat via Telly Spy]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!