4. elokuuta 2013

A unique, gigantic, useful street

Eiks niin että kuukauden täytyy olla hyvä, jos siitä on kirjoitettu näin ja näin ja näin hyviä biisejä? :)


Elokuu alkoi ja toi mukanaan syksyn arjen, ja sanottakoon heti, että ihan tervetulleen sellaisen. Rutiinien ystävä tykkää aikaisista aamuherätyksistä ja siitä, että päiviin saa jälleen säännöllisen rytmin - niin säännöllisen kuin se nyt villillä ja vapaalla freelancerilla voi olla. Ja onhan tässä sentään vielä edessä pari lomareissuksi laskettavaa tempausta: ensi viikonloppuna suunnataan hepun kaa Helsinkiin Flow-festareille ja ystäviä moikkaamaan, ja loppukuusta lähdetään tyttöremmillä Tallinnaan, jossa treffataan 20.8. yks ROBBIE! Herranjestas miten mahtava reissu siitä tulee. Hyrisen jo valmiiksi.

Ja mitäpä muuta mainitsemisen arvoista tässä leppoisilla Tintå-syömingeillä, pihajuhlilla, hölkkälenkeillä, uimareissuilla, rahahuolilla, saunailloilla ja HIMYM-maratoneilla alkaneessa elokuussa sit oikeastaan enää oliskaan, kun ROBBIE on mainittu. :D

Joo, olen nähnyt tuoreet kuvat kiertueella "plösähtäneestä" artistista - mutta myös tuoreet videot siitä miten magee shöy Laululavalla on luvassa. Kunhan Robbie ei syö edellisenä iltana pilaantunutta hummeria niin kaikki on hyvin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!