5. elokuuta 2013

Ajatus aamuun

Maanantaiaamu: se hetki, kun ihminen alkaa odottaa viikonloppua. Vai voisiko sittenkin olla toisin? :)

"An amazing thing happens when you get honest with yourself and start doing what you love, what makes you happy. Your life literally slows down. You stop wishing for the weekend. You stop merely looking forward to special events. You begin to live in each moment and you start feeling like a human being. You just ride the wave that is life, with this feeling of contentment and joy. You move fluidly, steadily, calm and grateful. A veil is lifted, and a whole new perspective is born."

(via Uplifted Vibrations)

Vaikka eilisen kaltaisista kalenterimerkinnöistä voisikin päätellä, että jo kuun alussa odotan kaikkea tulevaa enemmän kuin olen päivässä läsnä, oikeasti asia ei ole yhtään niin. Toki on vaatimattomasti sanottuna ihan huippua, että tässä kuussa saan nähdä livenä sekä Nick Caven että Robbie Williamsin, ja toki fiilistelen tulevia keikkoja kuuntelemalla musaa ja katsomalla livevetoja (eilen telkkarista tullut Nick-sedän keikka Yle Areenassa vielä viikon!) - mutta pointti onkin se, että en mä niitäkään osaa odottaa sellaisella tuulella, että menispä aika nopeasti.

Kun tässä on niin monta elämän hetkeä ensin elettävänä.

Vaikka joskus tietysti mullakin on sellaisia päiviä, että heittelen puhtaat pyykit kuivaustelineestä teatraalisesti yksi kerrallaan olkkarin lattialle hepun katsoessa epäuskoisena vieressä, että nyt vaimo tuli hulluks, yleensä elämääni johdattelee aika lailla yllä olevassa sitaatissa kuvatun kaltainen tyyneys ja kiitollisuus. En osaa määrittää tarkalleen sitä ajankohtaa, kun mielen nappulat niksahtivat tuolta osin kohdilleen, mutta olen iloinen, että niin on käynyt.

(Sen verran kuitenkin ymmärrän, että freelanceriudella on varmasti näppinsä pelissä. Sellaista työn ja vapaa-ajan tasapainottelua ja tulojen epävarmuudessa kitkuttelua kuin friikkuelämä välillä onkin, päällimmäisenä tunteena pysyy silti aina se, että tykkään työstäni ja niistä joustavista raameista, joissa sitä saan tehdä.)

Kaunista maanantaita, eletäänhän tää päivä ihan tällaisenaan. Namaste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!