31. heinäkuuta 2013

Raitasukka rallattaa

Koska mulla on nyt pää pyörällä ajatuksia ja kysymyksiä elämän isoista ja pienistä asioista (Tarkoittaako se, että olen luonteeltani rauhallinen, että olen tylsää seuraa? Täytyykö menneitä mokia kantaa ikuisesti mukanaan vai saako niistä päästää jossain vaiheessa irti, etenkin jos on jo läksynsä oppinut? Milloin vähän sinnepäin ei enää riitä, vaan pitää alkaa yrittää oikeasti? Miksi silloin, kun on nähnyt unta jossa on jäänyt ihan yksin, ei koko päivänä pysty unohtamaan sitä tunnetta? Saako Solero-jätskejä enää mistään?) mutta en oikein saa niistä kiinni, ainakaan niin hyvin, että löytäisin vastauksia tai osaisin avata asioita enempää, johdatan sinut toisaalle lukemaan paremmin muotoiltuja sanoja.

Usein fiksuja kirjoittava Sara K kertoi aamuuni läsnäolosta, unelmista ja hyvästä tuulesta niin vastaansanomattomasti, että - haa - tulin hyvälle tuulelle.

Itselleni ennalta tuntemattomasta, mutta ilmeisen suositusta Mami Go Go -blogista alkoi pari päivää sitten hieno ilmiö, joka on levinnyt kulovalkean tavoin suomalaisten äitibloggaajien keskuudessa. A Beautiful Body -haaste on saanut synnyttäneet ja raskaana olevat naiset joukolla asettumaan kameran eteen (lähes) ilman vaatteita ja kertomaan oman vartalonsa tarinan. Alkuperäisen postauksen kommentteihin on linkitetty jo kymmeniä rehellisiä ja liikuttavia kuvia ja tekstejä, joiden perusteella kovin moni kaunis äiti kärsii ihan mahdottomista ulkonäköpaineista, vaikka arvet ja kilot ovatkin seurausta niin luonnollisesta ja upeasta asiasta kuin uuden elämän kantamisesta. (Lisätään yksi kysymys aiempaan listaan: osaisinko muka itse olla samassa tilanteessa itselleni yhtään armollisempi?)


Ja sillä välin, kun sinä luet noita, minä oon Happy Socks -raitasukissani niinku en oliskaan. :)

2 kommenttia:

 1. Soleroa saa Portugalista. Auttoiko yhtään? :D

  Terveisiä Turusta! Tultiin pohjoisesta tänne viikonlopuksi, melkein 10 vuotta on edellisestä vierailusta. Kaunis kesäkaupunki on kyllä tämä paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava matkakohde siis selvillä! :D

   Toivottavasti oli kiva Turku-viikonloppu! Ainakin kelit oli kesäiset :)

   Poista

Sano sää kans!