13. heinäkuuta 2013

Riimit on rautaa, torvet messinkii

Hyvää lauantaihuomenta! :)

Polkaisepa päivä käyntiin hyvällä boogiella ja kenties muutamalla tanssiaskeleella - niin kuin itse tein viikko sitten lauantaina, kun aurinkoisen festaripäivän käynnisti Ruisrockin niittylavalla sellainen jatsipumppu että alta pois. Jos tämä nimi ei vielä ole tuttu niin painapa äkkiä mieleesi: Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana!

Ihan uskomaton meininki kuulkaa. Valtteri Pöyhösen luotsaama RTBB roudasi lavalle muistelmieni mukaan viitisentoista torvensoittajaa - siis maan parhaita nuoria fonisteja, trumpetisteja ja muita jazz-tuuttaajia. Julkisen Sanan räbäyttäjät (käytinkö mä just sanaa räbäyttäjä?) Tommy Lindgren, Paleface ja Redrama ovat kukin jo yksinään kohtuu karismaattisia herrasmiehiä, mutta kimpassa tuo tyylikäs kolmikko kohoaa sinne kuuluisalle nextille levelille. Ei voi kuin äimistellä, virnuilla ja tanssia mukana.

Voi herranjestas eihän täs oo järkee, veljet ja siskot mikä meininki!Eiks ookki huippu! Kuuntele siis vielä toinenkin biisi! :)

1 kommentti:

  1. Mahtava meno! Ja nuo boogie-tanssaajat :) Harmittaa vähän ku en oo päässy bändiä livena näkemään, keikkailevat aika harvakseltaan, kun taitaa olla kiirusta typeillä omienkin kokoonpanojensa kanssa...

    VastaaPoista

Sano sää kans!