12. heinäkuuta 2013

Perjantain kuva-arvoitus

Tiedätkö mikä tämä on?


En tiedä minäkään, mutta tässä se menee toiseen suuntaan! Hahahahaha


Oikeesti tiedän: se on Duussi, joka kroolaa Hotel Armonyn uima-altaassa Desenzano del Gardassa. Heppu väitti että oon ihan överi ja ylisuorittaja, kun kesken altaalla loikoilun kaivoin pussista uimalakin ja lasit ja tein pienen reenin (niin pienen, että tuskin moista voi reeniksi rehellisesti sanoakaan). Tänään kävin aamu-uinnilla Samppiksessa, ja onhan sielläkin aina kivaa, mutta kyllä mä tuohon italialaiseen pikkualtaaseenkin aivan mielelläni joskus uudestaan pulahtaisin.

Seuraavat uimaliikkeet suoritetaankin meressä - tänään lähdetään viikonlopuksi saareen! Ekaa kertaa koko mun perhe paikalla yhtä aikaa, ihanaa! Saarireissu tulee todella kreivin aikaan: olen kiireisen työviikon jäljiltä siinä tilassa, että meinasin äsken raivostua niin että koko maailma kuulee, kun otin pakkasesta mustikoita enkä sen jälkeen tahtonut saada pussin sulkevaa klemmaria millään takaisin paikalleen. Vähemmästäkin sitä ihminen räjähtää...

En yhtään tykkää olla tällainen. Tykkään olla sellainen joka aion olla tänä viikonloppuna, sellainen joka uiskentelee ja naureskelee ja lueskelee ja kuljeskelee saaressa paljain varpain. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!