28. toukokuuta 2013

Voi luoja kuinka kaunis olet, rakastunut juuri eilen, ihmeellisen hehkuva, te kohtasitte kadulla

Hääjuhlan humu on jatkunut tuon suuren päivän jälkeen ihanasti vielä kotona, arjen liukuessa hiljalleen paikoilleen. Ensimmäisenä avioaamuna löydettiin jääkaapista kaasojen paikalle sniikkaamia yllätysherkkuja: samppanjaa, mansikoita, vaahtokarkkeja ja kokonainen kakku! Rouva tottui het kerralla vähän turhan ylelliseen sunnuntaiaamiaiseen, hiukan epäilen että samanlaista olis luvassa ihan joka viikonloppu tästä eteenpäin. ;)


Hepun töistä lahjaksi saadusta Alessin coolerista löytyi rose-samppiksen lisäksi aimo läjä punaisia suklaasydämiä, joten makeannälkä on hetkeksi tyydytetty senkin jälkeen, kun kotiin saatu loppu hääkakku on hotkittu parempiin suihin. Häävieraiden kortteja on lueskeltu jo moneen otteeseen, ja sunnuntaina juhlapaikkaa siivoillessa napattiin mukaan muutama maljakollinen pöytiä koristaneita kukkia. Ihana fiilis kotona, kun siellä täällä pitkin pöytiä ja hyllynkulmia on pieniä niittytunnelmaisia kukka-asetelmia.


Elämä on juhla. :)

3 kommenttia:

 1. Voi että! Mä oon vieläkin ihan innostuksissani ja iloissani teidän puolesta ja teidän häistä! Olivat niin kauniit ja herkät ja hauskat ettei mitään järkiä.

  Ja te niin rakastuneita, että ihan kateeksi käy. Olette kultaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 !!!

   Ja te hei tanssitte niin upeesti, että ihan kateeksi kävi! :D Hetkeks piti pysähtyä tanssilattialla ihmettelemään, että ei oo totta, noi vetää tossa vieressä tommosia ihan oikeita tanssiaskelia ja kaikkia pujotuksia ja suhahduksia. Onko avioliittolaissa sellainen pykälä, että vaimolla on oikeus raahata miehensä kaikista tämän vastusteluista huolimatta tanssikurssille? :)

   Poista
  2. Kato kun on laahannut kaikki Suomen lavat läpi moneen kertaan, niin pakkohan sieltä on jotain pujotuksia ja suhaduksia ollut tarttua mukaan. :)

   Ja totta kai avioliittolaissa on sellainen pykälä! Paitti että niin hienosti tanssitte tekin ja teidän ansiosta kaikki vieraatkin viihtyivät lattialla koko illan, että ei siihen mitään kursseja tartte. Rakkaus, se riittää lattiallakin. <3

   Poista

Sano sää kans!