27. toukokuuta 2013

Now that I've found you I'll call off the search

Jos en just nyt olis näin onnellinen, en ehkä vois uskoa että näin onnellinen voi ollakaan.


Hääpäivä oli lauantaina täydellinen. Kaikki sujui paremmin kuin ikinä uskalsin toivoa - en muuttaisi mitään! Minä nauroin ja itkin, sulhanen nauroi ja itki, häävieraat nauroivat ja itkivät, kaikki bailasivat tanssilattialla hullun lailla hiki päässä. Viimeisen tunnin ennen vihkimistä jännitin ihan järjettömän paljon, mutta kun astuin hepun käsikynkässä aurinkoisella pihalla odottavan 90-päisen hääväen eteen jousitrion soittaessa Moon Riveriä, riemu voitti jännityksen sata-nolla. Skumppakuplat kiipeilivät jo valmiiksi ihanasti sekaisin olevaan päähän, enkä siis mitenkään, mitenkään osaa nyt pukea sanoiksi miten huikean huippu juhlapäivä meillä oli. Miten onnellinen olin. Miten onnellinen olen.

Tuntuu jotenkin hullulta, että ensin kuukausitolkulla selailin häälehtiä ja hääkuvaajien blogeja ja Pinterestiä ja huomasin mieleeni painuvan monia kauniita kuvia kauniista morsiamista, ja yhtäkkiä näissä kuvissa se morsian olenkin minä. Melkein tuntuu, että kaikki oli unta - mutta kai se on uskottava, että elin ne hetket ihan oikeasti. Kyllä tuo kuvissa hymyilevä tyyppi olen minä. :)


And I won't end my days
wishing that love would come along
'cause you are in my life where you belong
now that I've found you I'll call off the search

...lauloi kaasoni meille lauantaina niin kauniisti, että Katie Meluakin varmasti hymyili ja pillitti yhtä aikaa jossain pallon toisella puolella. :)

10 kommenttia:

 1. :) onnea! Olet kyllä kaunis morsian!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Olet ihan mielettömän kaunis ja oikein hehkut onnea :)

  VastaaPoista
 3. Tuhannesti onnea! Kuvistaa suorastaan loistaa rakkaus.

  VastaaPoista
 4. Olet niin kaunis ja niin onnellisen näköinen! Upea kimppu myös :)

  VastaaPoista
 5. Häät oli ihanat ja sä olit universumin kaunein morsian!

  Luulen, että lisäksi opin jotain elämästä ja juhlista ja onnesta. Jotain, mitä en ole osannut aikaisemmin enkä ehkä osaa vieläkään aivan kunnolla, mutta ymmärrän nyt.

  Kiitos! Ja onnea. Niin paljon kuin ansaitset, ja se on aika hemmetisti se.

  VastaaPoista
 6. Ihana!! Voi, kun oisin itsekin hääpäivänäni yhtä kauniin ja onnellisen näköinen!

  -Me

  VastaaPoista
 7. onnea onnea! olet superkaunis ja ♥

  VastaaPoista
 8. Kiitos lämpimistä sanoistanne, te kaikki!

  Musta on itsestänikin jotenkin häkellyttävää, että onneni loistaa läpi niin oikeana pelkkien kuvien välityksellä. (Ja samoin hepulla, mutta en usko että saan lupaa edelleenkään julkaista hänen kuviaan täällä blogissa.) Uskallan vetää tähän ihan suoran onyhtäkuin-merkin: onnellisuus = kauneus. :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!