29. toukokuuta 2013

That's what friends are for

Kaasot. Nuo kultaiset ystävät, joita ilman mistään ei olisi tullut mitään.


Tytöt olivat niin iso apu ja tuki, etteivät varmaan itse ymmärräkään. Lukivat puolen vuoden ajan morsiamen suunnittelupohdintoja kilometrin mittaisista sekavista sähköposteista, kulkivat mukana sovittamassa hääpukuja, vakuuttivat hermoilujen hetkellä että musta tulee varmasti kaunis morsian ja kyllä se heppukin sitten tykkää mun mekosta, järjestivät uskomattoman ihanat polttarit, askartelivat ja koristelivat, hääpäivänä halasivat jännitystä pois ja pitivät kaikki langat käsissään niin, että itse sain keskittyä vain juhlista nauttimiseen.

Pieneksi kiitokseksi kutsuttiin hepun kanssa kaikki bestmanit ja kaasot puolisoineen ja muksuineen meille sunnuntaibrunssille. Oli ihanaa herkutella yhdessä ja muistella edellisen illan tunnelmia lapsilauman kieppuessa jaloissa. :) Lisäksi heppu piffaa jossain vaiheessa kesää parhaille miehilleen saunaillan, ja itse kokosin kaasoilleni pienet keittiöhemmotteluhenkiset lahjapussit - mutta eihän mikään riitä kiitokseksi kaikesta siitä avusta ja tuesta. Ystävyydestä.

Sujautin pussukoihin myös kortit, joihin kirjoitin tytöille Anna-Mari Kaskisen kauniin runon. Ja sit taas vähän itkettiin yhdessä. :)

Ei kukaan meistä kanna
tulta itsessään.
Ei kukaan omin voimin
loista hämärään.
Jos liekkiä ei ole,
ei ole kynttilää,
me loistamme kun toinen
meidät sytyttää.

2 kommenttia:

 1. Sitä mää vaan, että kaasot on just niin hyvejä kuin on morsian itse. Ja meillä oli mitä ihanin mormaikku, kaikissa suhteissa.

  Kiitos rakas ihana, että pääsin avuksi kulkemaan tämän polun ja pitämään liekkiä yllä. Sanon tämän täydellisen syvältä sydämestä: teillä oli ihanat ja ihan oman näköiset häät, joissa jokainen vieras oli onnellinen. Onnellinen, koska te olitte onnellisia, ja onnellinen, koska on vaan mahtavan onnellista juhlia niin kivoissa juhlissa kuin oli lauantain juhlat. Hurraa! Möö! Hip Hip!

  Suukkoja, sydämiä, tähtiä ja haleja lähettää manni, joka pohtii, että mitä ihmettä teen tuossa jälkimmäisessä kuvassa... pidän nenästä kiinni? Ainakin hauskaa on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Manni mussukka! Kiitos kauneimmista sanoista ja kiitos kaikesta. Kiitos sinusta.

   <3

   Poista

Sano sää kans!