22. maaliskuuta 2013

You reflect in this heart of mine

Huhhuh Justin!

Äänitit kaikessa hiljaisuudessa uuden levyn ja palasit listojen kärkeen niin rytinällä, että maailman kansat eivät enää muistakaan, että tässä välissä lavoilla käväisi sellainenkin laulava Justin jonka sukunimi ei ollut Timberlake.

Tyylikkäästi groovaava Suit & Tie koukutti tietysti välittömästi, toinen sinkku Mirrors on vaatinut hiukan enemmän kuuntelua auetakseen - mutta viimeistään tänään, kun katsoin biisiin tehdyn musavideon (ja luin siitä analyysin), ymmärsin taas mistä tässä kaikessa on kyse. Siis niinku elämässä ja rakkaudessa ja universumissa ja tolleen.

Melkein parasta tässä Justinin uudessa tulemisessa on kuitenkin se, että myös heppu diggaa. :) Ei ehkä niinkään niistä korkeimmista soul-kiekaisuista tai meitä naisia veteliksi vetävistä tanssimuuveista, mutta olen ollut aistivinani jotain hyvinpukeutuvien herrasmiesten sielujen sympatiaa - onhan Justinillakin sentään tyyli lähes yhtä vimpan päälle hallussa kuin hepulla. Kun alettiin koota häihin loppuillan Spotify-tanssilattiasoittolistaa, kaksi ekana lisättyä biisiä olivat Kissin I Was Made For Loving You ja Justinin Suit & Tie. ;)

Mutta nyt - laulajan isovanhemmille omistettu Mirrors-video. Mää itkin vähä.

1 kommentti:

Sano sää kans!