20. lokakuuta 2012

What a wonderful world

Ihana lauantai-ilta! Koti siivottu puhtaaksi, koko viikonloppuna ei tartte tehdä töitä jos ei halua (no ei halua), iholla tuoksuu vaniljakanelilempparikosteusvoide, voi vain hiimailla villasukissa ympäriinsä, kuunnella sadetta, juoda teetä ja ehkä maistaa myös uutta mustaherukka-omenasiideriä ja pötkähtää hiimailun lomassa soffalle aina kun siltä tuntuu,

mutta yksin, buu. Tietysti olis kivempi hiimailla ja pötkähdellä yhdessä hepun kanssa, mutta koska herra on omissa iltariennoissaan, viritän oman ajan laatunupit kaakkoon: tänään saan, ekaa kertaa meneillään olevan X Factor UK:n 9. kauden aikana, katsoa lauantai-illan jakson suorana netistä! Juhuu! Luvassa on jo kolmas liveshow, ja taatusti taas aivan mahtavia vetoja. Gary Barlow sai overs-tiimiinsä yleisöäänestyksen kautta villinä korttina neljännenkin laulajan, mutta kahden ensimmäisen liveviikon pudonneet ovat lähteneet juuri Garyn joukkueesta. Nyt tsemppiä, ihana Kye ja voimaballadeja aika komeasti tuuttaava Christopher! Toivottavasti britit tajuavat pitää teidät kisassa mukana!

Illan teeman kunniaksi jaan teillekin muutaman tämän syksyn koelauluissa ei välttämättä niinkään laulutaidolla kuin yleisellä hupiarvolla ilahduttaneen tapauksen. Itse ainakin repeilin näitä vielä toisellakin katsomiskierroksella. :D Hilpeää lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!