21. lokakuuta 2012

Pu-pu-pu-pu-pu

Moi pupuuuuu!

Sydämellinen puputervehdys kaikuili kesällä 2003 ahkeraan Pariisin Disneylandin kulisseissa, kun päätettiin suomalaisten kamujen kanssa opettaa paikallisille työkavereillemme vähän suomea. (Ranskaksi kirjoitusasu taipui tietysti muotoon moy poupou.) Moipupu jäi elämään tuon kesän jälkeenkin, ja nyt saan hokea sitä kotonakin vaikka useamman kerran päivässä!

Nimittäin mun puputyynylle.


Maailman kaunein ja ihanin puputyyny, jonka toivoin ja sain syyskuussa synttärilahjaksi. Taika- ja Korento-astiasarjojenkin kuvittamisesta tunnetun Klaus Haapaniemen suunnittelema tyyny on osa ensimmäistä designerin omaa nimeä kantavaa tekstiilikokoelmaa, jota myy ainakin Finnish Design Shop.


Tyynyssä puput loikkii ja istuu ja ihmettelee ja ihan selvästi kuiskailee toisilleen pieniä iloisia salaisuuksia. Kaiken ihanuuden kruunaa kuosin väritys: lempeä liila sopii työhuoneeni värimaailmaan (valkoinen - vaaleanharmaa - melkeinmusta - violetin eri sävyt) ihan täydellisesti. Sisällä tietysti voisi olla jokin jämäkämpikin tyyny kuin Ikean parin euron venkula, mutta vielä en ole päässyt siihen pisteeseen että tuostakaan ärsyyntyisin, ihastelen vain ihania pupusiani.


Puputyyny tietysti kiljuu kaverikseen jumalaisen kaunista pupuvilttiä, mutta rapsakka 469 euron hinta pitää näppini siitä erossa toistaiseksi (ja kenties ainiaan) (ellei sitten keväällä häälahjaksi...!). Onneksi tyynyssäkin riittää puputeltavaa yllin kyllin! Kattokaa nyt tätäkin hivenen hölmistyneen oloista söpöliiniä. Aaawww. :)

1 kommentti:

Sano sää kans!