22. lokakuuta 2012

Maanantaimuistutus[Play More, Work Less: Anthony Peters / East End Prints, ostettu Urban Outfittersiltä, oikea sijainti työhuoneen kirjahyllyssä mutta valaistusteknisistä syistä kuvattu lattialla]

Iloista alkanutta työviikkoa! ;)

5 kommenttia:

 1. oi mä kyllä toivon kovasti että viime viikolla alkanut suma jatkuis vielä! on tää jännä työ kun ei koskaan voi tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, jännä on... Toivon sinne suman jatkoa!

   Ymmärrän kyllä että tuo julistehan on täysin etuoikeutetun maailman asioita - että on varaa edes ajatella, että kannattaisi tehdä välillä vähemmän töitä, jotta voisi henkisesti paremmin. Kun niin monet eivät muuta kaipaakaan kuin edes jotain töitä, jotta voisivat voida edes jotenkin.

   Maailma, ole kiltti ja järjestä _sopivasti_ töitä kaikille, niin että kaikilla olisi varaa ostaa leipää mutta ettei kenenkään tarvitsisi uuvuttaa itseään työllä. Jooko!

   Poista
 2. Toivottavasti edellisen kommentoijan suma ei johdu viime aikoina uutisoiduista päätöksistä. Täältäkin saa tietoa:
  http://www.av-kaantajat.fi/?x103997=333650

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä luulen että Hanska on tilanteesta kärryillä :)

   Mutta pieni propaganda on aina paikallaan! En voi täällä ihan kauheesti jauhaa aiheesta, kun omakin lusikka on sopassa mukana, joten mamman säännölliset täsmäiskut ovat tervetulleita :D

   Poista
 3. mammalle terveisiä että hanskalassa käännellään vaan asiatekstejä eikä av-hommeleita! suma lienee hieman vuodenaikasidonnainen mutta eihän sitä tiedä jos se vaikka jatkuisi tosissaan?!

  VastaaPoista

Sano sää kans!