26. helmikuuta 2012

Vielä sadan vuoden päästä sisälläni tunnen matalan taivaan, sinun hymysi

Terveisiä Kannelmäestä! Ollaan hepun kanssa vietetty tää viikonloppu kissavahteina, kun kamut lähtivät Tukholmaan ja sattumoisin oltais joka tapauksessa tultu Helsinkiin juhlimaan toisten ystävien häitä. Heppu häipyi jo tänään kotiin, mutta itse jäin hengailemaan kisujen kanssa vielä huomiseen asti, freelancerin kotitoimiston kun voi yhtä hyvin pystyttää toistenkin kotiin.

Helsinki on taas ollut ihmeellisen hyvä. Ympärillä ystäviä ja ihmisiä (jotka saivat tajuamaan, että vaikka miten tykkäänkin duunistani, olen ollut viime aikoina ihan liian paljon yksin kotona ja tarvitsen enemmän elämää ympärilleni), ihanat häät joissa sai itkeä ja nauraa, uusia maisemia, läsnäolon hetkiä kahviloissa ja ravintoloissa ja olohuoneissa, tanssilattialla jammailua (selkä kestää jo vähän sellastakin!), hepun kädestä pitämistä... Ja kissaterapiaa: torstai-iltana kävin Monsterilassa iltateellä moikkaamassa Pennyä ja Peanutia, ja täällä Kantsussa viihdettä, pusuja, maukaisuja, öisiä oksennuksia ja karvakuorrutusta tarjoavat Saima Harmaja ja Hiutale.Voi kissojen tassut sentään! Ui pikku tassuset pussun mussun! :)

4 kommenttia:

 1. No en kestä. :)

  Alko naurattaa kun sä aina höpötät elukoista tollai tassuset pussun mussun koiruli moiruli mööh pööh.

  Menenkin tästä siis nuuskuttelemaan oman koiruli moirulini popcornin-hajuisia tassuja.

  Ihanaa sunnuntaita Helsinkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nomutkun putiputi mööööh! :D Kissojen tassuissa on vain se vika, että niistä puuttuu popcorn-hajuste.

   Poista
 2. mullakin on sosiaalinen elämä vähän jäänyt sivurooliin kun ei ratsasta - se on kuitenkin iso osa elämää muutenkin kuin vain urheiluna ja sama varmaan sulla tanssin kanssa. oon yrittänyt täällä kovasti patistaa kavereita kahvittelemaan ja vähän ymmärtämään mun surkeaa yksinäisyyttäni mutta ei ne aina oikein tajua. jos asuisin vielä turussa niin voitais olla toistemme vertaistukena ulkoilun tarpeen suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, vertaistuki jees pliis. Tanssi on ollut mulle etenkin nämä viimeiset vuodet niin paljon muutakin kuin vain sitä itse tanssimista. Funky Family on käsite, joka on jo levinnyt meidän ystäväporukan ulkopuolellekin - se on todellinen tanssiperhe. Nyt ihan surettaa, miten vähän näen ystäviäni, kun ei treenata yhdessä. Ja muutenkin, musta on kovaa vauhtia tulossa semmonen lähiömummo, joka höpöttää kaupan kassalle kaikki kuulumiset (joita ei tosin juuri ole). Onneks on kerran viikossa oman kisaryhmän treenit, jos ei muualla niin siellä näkee monta ihmistä kerralla! :D

   Poista

Sano sää kans!