29. helmikuuta 2012

Vaikka pimeys vielä vallitsee, kerran valoista kirkkain valaisee


Jaahans. Tämmöistä minulle ehdotti tänään Yogi Tean inkiväärillä terästetty jasmiinitee. Onhan niitä tosiaan, niitä asioita, joiden soisin tulevan luokseni ihan vaan että

ommmmmm

kuten esimerkiksi krooliuinti. Tekniikka alkaa olla vähitellen hanskassa (ainakin sen verran, etten enää joka kerta yrittäessäni haukata happea haukkaakin suun täydeltä vettä), mutta seuraava este tielläni delfiiniksi on aerobisen kunnon puute. Isi piti mulle eilen uimakoulua ja hihkui altaan päässä, että hyvältä näyttää, joten nyt ei muuta kuin treeniä, treeniä. No treenataan, treenataan, mutta on se vaan niin saamarin raskasta! 25 metrin jälkeen on pakko pysähtyä hengittämään. En tajua, miten krooli voi olla rintauintiin verrattuna niin paljon rankempaa. Oon joskus ollut kenties jopa ihan hyvässä kunnossa, joten kaipa se hapenottokyky sieltä palautuu vähän kerrassaan kun vaan jaksaa tän pahimman puuskutusvaiheen. Puusk, puusk.

Tai sitten visio siitä, mitä laitan mun tanssijoukkueen tytöille päälle kesäkuun SM-kisoihin. Jotain epäsymmetristä, ei pelkkää mustaa, ei valmisvaatteita henkkamaukasta vaan jotenkin edes vähän tuunattuja, ei mitään liian hörselöistä eikä toisaalta liian geometristäkään, ei liian löysää mutta ei välttämättä ihan ihonmyötäistäkään, jalkaan ehkä ne perinteiset mikroshortsit tai ehkä sittenkään ei... En kerta kaikkiaan osaa päättää. Ja sit pitäis keksiä vielä meikit ja hiuksetkin! Ihan kuin siinä koreografiassa ei ois tarpeeks tekemistä! :D No, nyt puuttuu kolmesta minuutista enää 30 sekuntia matskua; siitä en ole huolissani, koska se on kyllä tulossa, mutta tuo ulkomuodon ideointi on vielä ihan vaiheessa. Vaatevisioita odotellessa selailen muotilehtiä, catwalk-kuvia, tanssivideoita... raskasta työtä, raskasta, on.

Lauantaina häissä tallennuin kännykkäkameran rullalle näin valaistuneena. Ehkä sittenkin ymmärrän jo enemmän kuin arvaankaan?


Ainakin sen ymmärrän, että kaakaoon pitää lorauttaa maidon lisäksi myös kermaa. Keittiöön, moido!

4 kommenttia:

 1. Kaunis! Ihan superälyttömänihanan kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   Suomalaisen vaatimattomaan tapaan todettakoon, että Hipstamatic ja joku erikoinen salama-asetus tekee ihmeitä - mutta kiharoista kyllä tuli aika kivat vaikka ite sanonkin! :)

   Poista
 2. Kaunis, ihana kuva!!! Enkelimäinen!

  Itse en koskaan ole osannut kroolata, en oikein osaa uida sammakkoakaan niin, että joka vedolla menis pää pinnan alle.. :) Siinä kun on juuri niin tärkeää se rytmi, mua ahdistaa ajatus, että nyt PITÄISI vetää henkeä, juuri nyt, ja juuri nyt pidättää sitä henkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kehaisusta!

   Mä opettelin oikean rintauintitekniikan viime keväänä, kun kyllästyin pönöttämään pää pinnalla. Mulle uimisessa nimenomaan on tärkeää se hengityksen rytmin tarkkailu ja syventäminen, vähän samalla tavalla kuin joogassa (jota en siis pysty säryiltäni harrastamaan).

   Poista

Sano sää kans!