1. helmikuuta 2012

Feline, brave, quiet and partly rusty

Oho! Helmikuu!

Tammikuu kulki ällistyttävää kyytiä, ja taas on aika luoda ennakkokatsaus uudelle kuulle. Helmikuun kalenterisivu näyttää tältä:


Tämä helmikuu tarkoittaa jatkuvaa ramppaamista Helsingissä. Hoo niin kuin helmikuu, hoo niin kuin Helsinki. Coincidence? I think not! :D No ei, sattuupa vaan muutaman viikon sisälle meidän opiskelukolmikon - joka myös nimellä Pyhä Kolminaisuus tunnetaan - tyttöviikonloppu, parin päivän kissavahteilu Monsterin luona ja ystävien häät. Kivaa! Ja myönnettäköön, että tässä vaiheessa olen ihan tyytyväinen, että tammikuu ei mennyt töiden osalta odotetun leppoisasti (itse asiassa nyt kävi niin että saan kirjoittaa viime kuulle isoimman yksittäisen laskun koko freelancer-urani ajalta) koskapa siirrän tulevien viikkojen aikana tsup tsap sievoisen summan VR:n haltuun. Hitsi kun menivät viime vuonna poistamaan sen pressikorttialennuksen!

Täällä koti-Tursussa yksi suurimmista innostuksen aiheista helmikuussa on Impivaaran uimahallin aukeaminen pitkän remontin jälkeen. Ystävänpäivässä on muutakin odotettavaa kuin romanttisia yllätyksiä*, kun kaupungin isoin uimakeskus avaa ovensa! Se tunne, kun pääsee taas kauhomaan viidenkympin rataa 25 metrin altaassa pyörimisen jälkeen. Lie viisainta pysyä pois ihan ensimmäisten päivien ruuhkasta, mutta eiköhän me isin kanssa kuitenkin helmikuun aikana ehditä aloittaa kevään kroolikoulut. Ihanaa, ihanaa!

*Enkä ees oikeesti odota mitään romanttisia yllätyksiä. Enhän ole moisia ansainnut, koska olen kamala nainen ja pakotan hepun tulemaan kanssani ystävänpäivän iltana katsomaan yhtä tanssiesitystä höhöö. :D

Kun taas karkauspäivä... hmm... Ehdin jo ohjeistaa heppua, että varautuu päätöksestään riippuen ostamaan mulle joko sormuksen tai koltun. Ilme oli sen verran epäuskoinen, että ei ehkä tipu kumpaakaan. No, onneksi olen taitava ostamaan sormuksia ja mekkoja ihan itse itselleni. :)

2 kommenttia:

 1. Ai katos kun kuukausikin vaihtui; pitää varmaan ottaa tosta kalenterista se tammikuun sivu pois :D

  Ihana kun ramppaat Helsingissä, ilostutat reissuillasi ainakin minua!

  Bienvenue ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa on rampata, kun on ihana paikka mihin tulla! :)

   Poista

Sano sää kans!