2. tammikuuta 2012

Jaguars need you, Larry

Vuoden ensimmäisen päivän iltana ennen nukkumaanmenoa:

Duussi: Mitähän kaikkea hienoa tää vuosi tuo tullessaan?
Heppu: Ei tartte tuoda niin hienoa, kunhan ei toisi huonoa.

No niinpä. Mutta yks hieno ainakin on: seinäkalenteri, josta saan seurata tämän vuoden päiviä!


Päästin spontaanin riemunkiljahduksen, kun avasin Monsterin joululahjan. Olin itsekin tsiigaillut Noa Bembibren Cats let nothing darken their roar -kalenteria sillä silmällä, mutta myöhästyin ostohommista kun kalenteri oli jo loppuunmyyty. Kovasti mieluinen lahja siis, kiitos vielä kerran pupu! :)

Ajattelin uuden vuoden kunniaksi jakaa täällä joka kuukauden alussa uuden daideellisen ajatelman hienosta kalenteristani ja kirjoitella samalla muutaman satunnaisen sanan siitä, mitä tulevassa kuussa on luvassa tai mitä toivoisin vastaan osuvan. Tammikuu here we go!


Lukujärjestys näyttää tammikuun osalta toistaiseksi mukavan väljältä. Ei täyteen ammuttuja viikonloppuja (sopivasti suunnittelematonta aikaa löhötä hepun kanssa soffalla ja/tai juada vinkkua kavereiden kanssa) eikä myöskään tämän viikon dedissuman jälkeen kovin kiireistä työtahtia. Ja itse asiassa ajattelin säilyttääkin vallitsevan rauhan: jos kohdalle sattuu osumaan pahemmin särkyinen päivä, ahdistaa huomattavasti vähemmän, kun ei tartte keksiä uusia asentoja joissa jaksaa naputtaa näppistä deadlinet niskassa painaen, vaan ehtii tehdä välillä hengitysharjoituksia ja keittää kaakaota. Freelancerin vapaus on poikaa, mutta kyllä tässä kieltämättä on vähäsen ikävä myös sellaisia avainsanoja kuin työterveyshuolto ja palkallinen saikku...

Tammikuun suurimmat odotukset kohdistuvat ei nyt mut sit viikonloppuun, jota lähden viettämään Tampesteriin Finnish Dance Organizationin järjestämälle koreografikoulutusleirille. Siis jee! Vaikka en itse tanssikunnossa olekaan, odotan leiriä ältsin innolla. Aion ottaa viikonlopun annista kaiken irti, vaikka todennäköisesti joudunkin hengailemaan liikeosiot kuunteluoppilaana. Ja Marco Bjurströmiltä aion tanssijuttujen lisäksi kysellä vähän positiivisuusvinkkejä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!