13. syyskuuta 2011

You have been loved

Saatiin hepun kanssa lauantaiaamupäivänä hiukan touhua ja tohinaa tänne kahden aikuisen rauhalliseen kaksiokotiin, kun Laura-ystäväni pesueineen tupsahti kylään. No aviomies kyllä istui iisisti sohvalla kaffea ryystäen :D mutta kaksi pikkuista pojanveijaria, ikää viis ja kaksjapuol, vipelsivät leikeissään menemään. Suklaamuffinssitahroja valkoisella tuolilla, melkein teeveetason kulmaan kolahtanut pieni pää, ei Veikka älä koske siihen, semmoista se on. :)

Laura toi poikien lisäksi mukanaan muutakin ilahduttavaa, nimittäin synttärilahjan. Lahjan, jonka avatessani purskahdin itkuun. Kattokaa nyt.Ihan mahdottoman onnellista, että tällaisella naisihmisellä, joka istui varmaan jossain nurkassa syömässä suklaata kun muille jaettiin kädentaitoja, on tuollainen ystävä jolla on taito totisesti hyppysissä - ja intoa muistaa aina jouluisin ja synttärein itse tehdyillä ihanuuksilla. Laura täyttää itsekin 30 vielä syyskuun aikana, ja nyt mua jo jännittää, onnistuuko oma lahjani ilahduttamaan lähellekään yhtä paljon...

Mutta onneksi ystävyys ei ole kilpavarustelua. :)

5 kommenttia:

 1. Mielettömän ihana lahja! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ystävä sulla! Mä paankin ton korvan taa; voisin tehdä itse jollekulle. Vaihdantataloutta harrastin tässä kesällä, kun tein kollegaystävälle kynähameen korvaukseksi oikoluvusta. Molemmat oli kauhean tyytyväisiä kauppaan :)

  VastaaPoista
 3. Noora & Sandy - totisesti on! :) Enää pitää valita kankaan väri... ehkä violettia, harmaata tai rusehtavaa?

  Ilona - toi on kyllä mainiota, jos voi hoitaa maksuliikenteen vaihtokauppana ilman että raha vaihtaa omistajaa. Ja kun sullakin tuota taitoa kert on, ystäväsi varmasti ilahtuisivat vastaavanlaisesta lahjasta :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!