10. syyskuuta 2011

Model off duty

Olihan hauska vintageilta eilen! Tämä oli jo kolmas syksy putkeen, kun olin mukana Aura Street Marketin organisoimassa vintagenäytöksessä, ja joka kerta on ollut ihan superkivaa. Musta on hienoa, kun putiikkien omistajat suostuvat ripustamaan kauniit vaatteensa oikeiden mallien sijaan meidän tanssijoiden ylle.

...ja tässä kohtaa kuulenkin jo hepun kommentoivan: eiks yhtään sydämessä pistä, kun viet ammattimalleilta niiden työn, sama asia kuin ne netissä leffatekstityksiä jakelevat amatöörit. Haluan ajatella, että ei oo ihan sama asia - jo siksi, että toiseen työhön vaaditaan vuosien yliopistokoulutus, toiseen ei.

Pointti onkin se, miten vaatteita halutaan näytöksessä esitellä: vauhdissa ja liikkeessä helmat heiluen, vai naama peruslukemilla kävellen. Voisin kuvitella, että yleisökin saa enemmän irti hilpeästä tanssahtelusta, aidosta hymyilystä ja asujen näkemisestä kooltaan ja olemukseltaan keskivertokansalaista lähempänä olevien tyttöjen yllä - ainakin tällaisessa näytöksessä, jonka jälkeen lavalla nähdyt puvut on mahdollisuus varata vaikka heti paikan päällä omakseen. :)

Omissa Evergreen Garderobin sisääntuloissani tosin oli tällä kertaa sen verran rauhallisia biisejä, että kauheasti ei tämä selkävaivainen päässyt revittelemään; sen sijaan esim. VintagEija'sin mallit saivat jumpata kaikella antaumuksella hauskojen fiftaribiisien tahtiin. Bongasin yleisöstä yhden tutun napsimassa kuvia rotevalla järkkärillä, joten jemmaan mieluummin tässä vaiheessa omat takahuoneräpsyni odottamaan pahan päivän varalle, jos vaikka saisin tänne näytille piakkoin ihan kunnollisia fotoja.

Tiedättehän ne katumuotisivustojen upeat kuvat, joissa mallit poseeraa muotiviikoilla kadulla ehkä vielä näytösmeikeissä, mutta jo omissa vaatteissaan tavallisen hehkeinä ja tyylikkäinä... No, tältä itse näytin eilen illalla näytöksen ja kahden skumppamukillisen jälkeen.

Suttaantunut meikki: omaa tekoa. Kiharapehko: kampaamo Unik.
Päällä: liian lyhyt teepaita ja tuulihousut.

2 kommenttia:

  1. Ekaa kertaa kommentoivana ja pitkään lukeneena tahdon vaan sanoa, että tätä blogia on todella mukava lukea. On kiva huomata, että tätä kirjoittaa joku joka on aidosti innostunut elämästä ja asioista tai ainakin sellainen tunne tätä lukiessa tulee:) Ja plussaa vaan, että tapahtumapaikkana on oma ihanan kamala kotikaupunki!

    VastaaPoista
  2. Liisa - kiitos kauniista kommentista! ...ja saa toki kommentoida toistekin, nyt kun putki on avattu ;)

    VastaaPoista

Sano sää kans!