11. syyskuuta 2011

The girl is mine

Tapahtui omassa sängyssä sunnuntaiaamuna noin kello 10.

Duussi: Noustaan jo. Mullon nälkä, mä haluun aamiaista.
Heppu: Mitä aamiaista?
Duussi: Jugurttia ja Hurtsia.
Heppu: Ei Hurtsia kun shufflea.
Duussi: Every day I'm shuffling! Ei shufflea, kun sit sieltä tulee kaikkee p*skaa.
Heppu: Ei tuu p*skaa, vaan mun hyvää musaa.
Duussi: Ei shufflea kun Bruce Springsteen.
Heppu: Ei kun shuffle.
Duussi: No mun shuffle.
Heppu: Sieltä tulee kuitenkin pelkkää Take Thatia.
Duussi: Niin, ja vähän Radioheadia.
Heppu: Voi jeesus! Take Thatia ja vähän Radioheadia. Niinku olis hirven kökäreen päällä vielä jäniksen papana.


No sit kuunneltiin hepun shufflea. Kyllähän meillä musiikkimaut osuu pitkälti yksiin... tai siis niin päin, että mä tykkään paljosta samasta kuin heppu, mutta heppu jostain syystä aika harvasta mun lempparista. :D Nykyään vaan nuo meikäläisen aamut on sen verran kipeitä, että kaipaan ympärilleni erityisen paljon lempeyttä, myös musiikilta, ja siihen kohtaan Rammstein-yllärit on vähän liikaa. Tänään ehdin ennen Funkylle lähtemistä kuulla mm. Michael Jacksonia, Nerdiä ja Morrisseyta - ja kun alle saa muutaman tuommoisen pumpulisen sävelen, huomaakin yhtäkkiä jo hytkyvänsä myös vähän vähemmän pumpulisen Marilyn Mansonin tahtiin. :)

4 kommenttia:

 1. Mä en kans ihan hirveesti arvosta sitä, et mun mies joskus tuntee tarvetta rentoutua esim. Panteran tai Finntrollin tahtiin. Musta kun se on kaikkea muuta kuin rentouttavaa (Rammsteinista sen sijaan ihan tykkään). Toisaalta se meille on ostanut myös esim. Pinkin ja Chisun levyjä :D

  Mulle taas tulee valitusta, jos haluun kuunnella Simply Rediä tai Phil Collinsia. Kuulemma liian eunukkiäänistä ja nukuttavaa.

  VastaaPoista
 2. Ilona - aika monipuolisesti täälläkin kyllä (onneksi) musaa kuunnellaan, toi Hurts on oikeastaan hepun uusin löytö ;) mutta sit on tommosia kuin Raised Fist ja Arch Enemy joita mä en oikein kestä - etenkään aamuisin. Phil Collins on sentään meidän molempien yhteinen suosikki! :D

  Toisaalta ihan kivakin niin, ettei tykätä kaikesta samasta... saan fiilistellä SMG:t ja Take Thatit tyttöjen kesken :) mutta yhteisiä lemppareita löytyy kuitenkin sen verran, että pystyy jakamaan myös keikkakokemukset.

  VastaaPoista
 3. kökäre ja papana, naurattaa niin että itkettää :D

  VastaaPoista
 4. Liina - niin verisesti kuin toki olinkin loukkaantunut, saatoin itsekin tuossa kohtaa hetken hörähdellä :D

  VastaaPoista

Sano sää kans!