9. syyskuuta 2011

Aura Street Market [sydän] Turku Vintaasi

Hoi turkulainen!

Jos sulla ei vielä ole illaksi tiedossa kivaa perjantaitekemistä, tule Kårenille! Aura Street Market ja Turku Vintaasi lyövät tänään hynttyyt yhteen ja järjestävät iloisen illan vanhan ajan henkeen. Luvassa on vintagemyyjäiset, muotinäytös ja jorailua menneiden vuosikymmenten hittien tahtiin tiskijukkien ja tanssiorkesterin säestyksellä.

Klo 20.30 alkavassa muotinäytöksessä lavalla nähdään makeissa, kauniissa, häikäisevissä ja taatusti hilpeissäkin vintageasuissa kauniita nuoria tanssityttösiä - ja yksi selkävammainen kolmekymppinen. :D Mähän säntään riemulla mukaan aina, kun tulen kelpuutetuksi mallinhommiin, luottaen siihen että joku sanoo rehellisen ein sitten kun olen oikeasti liian vanha ja raihnainen.

Otan illalla kameran mukaan, mutta näytöksen vaihdot taitavat olla sen verran tiukat että pousailuaikaa backstagella tuskin kauheasti jää. Mut kattellaan, josko vaikka jonkun kuvan saisin tännekin livautettua! Ehkä siitä yhestä mun ihanasta valkoisesta laskuvarjohenkisestä avantgardehameesta... tai siitä ruskeasta napakasta seiskytluvun nahkaliivistä... tai niistä punakukkaisista pöksyupeuksista... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!