6. huhtikuuta 2014

Viikon 14 herkut

Nohuhhuh. Tää viikko katosi jonnekin niin hirveää vauhtia, että onneksi on muutama herkkukuva kertomassa mitä on tullut tehtyä.


Maanantaista tuli piirakkapäivä, kun ennen jumppaa vedin välipalaksi sitruunaisen raakapatukan ja illalla leivoin hedelmäpiirakan. Ensimmäiset palat mussutettiin iltateellä äitin ja Turkuun visiitille tulleen mummin kanssa. Ehkä parasta. Maistui toki myös seuraavina päivinä, kyytipoikana kuvassa taitaa olla japanilaista senchaa.


Tiistai-ilta kului rattoisissa tunnelmissa Etikettiklubin kuohuviinikurssilla. Tällä kertaa seuranani oli hepun sijaan apukisavalmentaja-ystäväni, jonka kanssa höpötys vielä jatkui iltapalalla Di Trevissä. Tarjoilija, lisää kuohuvaa!


Viikon erikoismieliteot ovat tässä. Lähikaupassa oli yhtenä päivänä ananaksenesittelijänainen, jolta ostin kokonaisen kultakimpaleen. Opin, että ananaksen tunnistaa kypsäksi, jos keskimmäiset pienet lehdet lähtevät helposti nyppäisemällä irti - kuoren väri ei sinänsä kerro mitään. Ohjeet kokonaisen hedelmän käsittelyyn katsoin tältä hyväntuuliselta jampalta, hyvin onnistui ja hyvää oli!

Lakupalahimo taas jäi kummittelemaan mieleen, kun digiboksilta katsotussa Hyvä poika -elokuvassa Eero Aho kävi ostamassa kesäkaupasta pähkinäsuklaata ja lakupussin. Elokuvat, nuo voimakkaat vaikuttajat! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!