7. huhtikuuta 2014

Kaduilla tuulee

Nyt on kuulkaas tarjolla jee ja hui -osaston uutisia: Duussila muuttaa! :)


Viikon päästä maanantaina 14.4. avautuu uusi blogiportaali, Kaduilla, joka kokoaa yhteen turkulaisia bloggaajia kertomaan kaupunkikulttuurista ja arkisesta elämästä täällä Aurajoen rannoilla. Olen saanut kunnian päästä mukaan heti lähtölaukauksesta, ja tässä tossuja starttitelineeseen asetellessa kieltämättä vähän jännittää. Bloggerissa itsekseen hölöttäminen on ollut turvallista ja kotoisaa, mutta koin tämän niin mielenkiintoiseksi tilaisuudeksi saada bloggaamiseen uutta virtaa, että uteliaisuus voitti muutosvastarintailuni.

Vaikka osoite vaihtuukin, Duussila tulee pysymään sisällön osalta aivan entisellään - luvassa on siis ihan samaa fiilisten, biisien, herkkujen ja hömpötysten selostamista kuin tähänkin asti. Portaaliin muuton myötä mukaan saattaa kuitenkin osua satunnaisesti myös yhteistyönä toteutettavia juttuja esimerkiksi kaupungin tapahtumista, ravintoloista ja palveluista (ei siis Sodastream-esittelyjä eikä väkinäistä tuoteturhuuskampanjointia). Kulttuuri ja kaupunkikulttuuri ovat mulle tärkeitä elämän elementtejä, ja olen iloinen, jos uuden bloggausympäristön innoittamana pääsen tuomaan niitä enemmän esiin myös blogissani.

Ilmoitan uuden osoitteen heti, kun systeemit ovat valmiit, ja päivitän sen myös Blogilistalle. Odotellessa voit tykätä portaalista Facebookissa ja lueskella taustajoukkojen kertomuksia Katujen takana -blogista.

Tämä viikko heilutaan siis vielä täällä, mutta sitten - tervetuloa kanssani Turun kaduille! :)

2 kommenttia:

Sano sää kans!