12. helmikuuta 2014

Peace and quiet and open air wait for us somewhere

Viides sairaspäivä.

Olisipa tyhmää keskittyä miettimään sitä, mitä kaikkea tämän tyrskimisen ja köhimisen ja kuumeilun takia on jäänyt väliin - ainakin liuta hyviä treenejä, leffakerho Kinokoplan keväänavauselokuva Frances Ha, lounastreffit ystävän kanssa ja ÅST:n Jesus Christ Superstar -musikaalin ennakkonäytös. Sen sijaan keskityn miettimään sitä, että onneksi kaameana miesflunssana (itsekin yllätyin, mutta kyllä, se voi näemmä iskeä myös naiseen!) alkanut taudinpoikanen on muuttunut ihan tavalliseksi nuhaksi, joka ei totisesti kaada maailmaa niskaan. Jos olisin tavallisessa palkkaduunissa, olisin varmasti ottanut saikkua, mutta freelancerina sitä tekee kummasti töitä kaiken niistämisen lomassa. Kun on "pakko".


Tänään naamioin itseni aavistuksen vähemmän väsyneen ja punanenäisen näköiseksi* ja kävin ostamassa kukkia. No juu, ruokaakin, mutta ruokahalu ei ole nyt ihan normaalilla tasolla joten kukat ilahduttavat tässä kohtaa enemmän. :)

*En kylläkään naamioinut itseäni noin sumuisen näköiseksi. Sen teki Blogger, joka jälleen kerran taikoi tarkkoina ladatut kuvat somasti muhjuisiksi. Jos olisin ihmisenä hermostuvaa sorttia niin saattaisin hermostua.

2 kommenttia:

 1. Suosittelen Windows Live Writeria jos oot peeseetyyppi. Mulla oli ainakin koneella valmiina ja sillä saa skipattua bloggermössön. Tai sitten kuulemma flickrin kautta kun lataa niin se auttaa. Mulla on vaan rakeisia kuvia koska meillä on pimeys ja mun kamerassa liian pikkunen aukko.

  Ja oijjoi Jesus Christ Superstar... siinä jo olisi tarpeeksi syytä karata Turkku! Antaisi vaan tämä pimeän talven synkkyys jo periksi lompakossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjöö, voipi olla etten nyt jaksa alkaa säätää, koska tässä on kevään mittaan tulossa vähän isompaakin muutosta Duussilaan, nää menevät ehkä sit siinä samassa kohtaa. :)

   Musta kyllä tuntuu, että lähinnä ne kuvat, joista hiukan muokkaan kirkkautta tai tarkkuutta, menevät muhjuksi, ja muut eivät...?

   Poista

Sano sää kans!