17. helmikuuta 2014

Maanantai-nam

Jos ruoanlaitosta jää purkin pohjalle kermaa, silloin keitetään kunnon kaakaot.


Puolet kermaa ja puolet luomukevytmaitoa. Puolet Pirkan reilun kaupan kaakaojauhetta ja puolet Clipperin täyteläistä luomukaakaota.


Pirkka-kaakao majailee hilpeässä lehmäpurkissa. Meillä on noita Derriere la porten ihania sanaleikki-säilytysrasioita enemmänkin, kaakaon lisäksi omansa leivälle, jauhoille ja ompelutarvikkeille. Voisin säilyttää kaiken omaisuuteni noissa.


Rich & cosy. Vähän niin kuin Benedict Cumberbatchin ääni.

Pehmeää maanantaita! :)

7 kommenttia:

 1. Näissä tuoreimmissa postauksissa on kaikissa Bened... jotenkin niin ihanan positiivinen tunnelma. Kiva lukea kirjoituksiasi taas tammikuun tauon jälkeen. :)

  PS. Voi herran jumala, Benedict Cumberbatch.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva että Bened... siis tunnelma tarttuu! :)

   Ja joo, Benedict Cumberbatch. Herra on ollut mulla jo pidempään tiirailun ja hurahduksen alla, mutta toissalauantainen Helsingin-vierailu onnistui sotkemaan pasmat jotenkin ihan lopullisesti. On siinä mies!

   Ja siis, oma innostukseni osuu paljon muuhunkin kuin ulkoisiin seikkoihin (vastahan se itsekin totesi aiheesta "the blessing of having a weird face - something between an otter and something that people find vaguely attractive"). Haluaisin juoda sen kanssa teetä ja keskustella kulttuurista, kirjallisuudesta ja teatterista. :)

   Poista
  2. Hihih, itsekin olin kyseisestä Helsingin-vierailusta ja siitä postatusta valokuvasta aivan onnessani tyyliin "oih, se on ollut ainakin vuorokauden ajan saman maan kamaralla kuin minä!!!!", mikä on tietysti aivan ymmärrettävä, kypsä ja normaali reaktio kun kyseessä kuitenkin on Benedict Cumberbatch. ;)

   Ja joo, omakin ihailu kohdistuu paljolti miehen älyyn, verbaaliseen lahjakkuuteen, näyttelijäntaidoista nyt puhumattakaan (nimimerkillä "näin National Theaterin Frankensteinin ja itkin puolet esityksestä"), mutta kyllä niissä kasvonpiirteissäkin on sitä jotain - vaikka sitten sitä saukkoa ;) http://cheezburger.com/6003866624

   Poista
  3. Hahaa! En tiedä onko enemmän huvittavaa vai hälyttävää, miten tarkasti tunnistan nuo fangirl-tuntemuksesi omikseni. :D

   Mäkin kävin silloin leffassa katsomassa sen NT:n näytelmän, niin päin että Benedict oli herra Frankenstein. Mitä nyt oon nähnyt kuvia jne. roolituksesta toisin päin, olis ollut hiukan hienoa nähdä sekin! Huikeaa työtä joka tapauksessa.

   Eikä siis ollut tarkoitus yhtään vähätellä sitä ulkonäköä. ;) Niin kuin miehet usein, Benskakin vain paranee vanhetessaan...

   Poista
  4. Heh, sen perusteella mitä mm. Twitteristä seurasin niin aika moni muukin oli about yhtä sekaisin siitä, että Ben oli Helsingissä. ;) Eli ei siis mitään syytä huolestua, tuo on vain terve ja iloinen fangirl-reaktio!

   Mä näin sen NT:n Frankensteinin niin päin että Benedict oli Creature... huh, se oli kyllä mykistävä roolisuoritus. Mielenkiinnolla kyllä seuraan, mitä se mies vielä saa urallaan aikaan, kun olen jo Sherlockista aivan polvillani!

   Pakko muuten laittaa tähän loppuun vielä yksi video, joka jotenkin summaa niin paljon siitä, miksi tuo mies vaan on niin ihana. Oot ehkä nähnytkin tämän jo, mä bongasin tämän vasta tänä aamuna ja työnteosta ei sitten enää meinannutkaan tulla mitään :D http://youtu.be/OuMQYFDAPyc

   Poista
 2. Mahtava tuo miehen kommentti omasta naamastaan :D

  VastaaPoista

Sano sää kans!