28. joulukuuta 2013

Vesi vanhin voitehista

Onks jouluähkyy näkyny? Jep, täälläkin.

Niin paljon kuin arvostankin tätä joulun herkkupöytien yltäkylläisyyttä, kinkkua laatikoita suklaata pipareita glögiä punkkua ja santsikierroksia, tässä vaiheessa pyhiä alkaa väkisinkin kaivata ruokavalioon myös hiukan vaihtelua. Jos nyt ei ihan pelkkiä ituja ja salaattia, niin kuitenkin jotain raikkaampaa ja kevyempää. Ja kun vetää vuorotellen suolaista ja makeaa, on koko ajan myös jano.

Silloin apuun rientää, täntärätäntärätää: kookosvesi. Itse juon yleensä Cocowellin tavallista vettä sinisestä purkista (se on vertailujeni mukaan edullisimmasta päästä näitä hintavia elämän eliksiirejä), ainakin P&S:stä moista löytyy myös luomuna.

Hääpäivänä juuri ennen viralliseen kuvaukseen lähtöä kookosveteen oli kyllä tainnut hujahtaa jotain extrapiristettä. Siltä meinaan vähän näyttää. :)

3 kommenttia:

 1. Mä maistoin kerran kookosvettä, mutta liekö mennyt jo pahaksi, sillä kamalampaa litkua en ole kuunaan juonut paitsi yskänlääkepullosta. Meinaatko, että pitäisi antaa toinen mahdollisuus? Pitäisikö sen maistua kookokselta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli varmasti mennyt pahaksi!

   Tai öh... Myönnän, että kookosveden maku saattaa vaatia totuttelua. Ei se mun mielestä varsinaisesti kookokselta maistukaan, vaan semmoiselta makealta, raikkaalta. Ja nautitaan jääkaappikylmänä, ihan ehdottomasti.

   Anna toinen mahdollisuus! :)

   Poista
  2. OK tänks. Nyt ehkä tiedän, miten asennoitua :D

   Ihanaa ensi vuotta!

   Poista

Sano sää kans!