5. syyskuuta 2013

The world is a book and those who do not travel read only one page

Mulla on tapana aamuisin silmiä ja työtiedostoja availlessani käydä pienellä kierroksella Pinterestissä, hakemassa alkavaan päivään hiukan hyvää mieltä, olennaista kohti virittäviä mietteitä ja kauniita tunnelmia. Eilen ja tänään silmä huomasi etusivun kuvakavalkadista jostain syystä monta maisemaotosta - ehkä niitä tosiaan osui kokoelmaan tavallista enemmän, tai sitten jäin kiinnittämään niihin huomiota tavallista enemmän. Kaupunkeja, joissa olen käynyt ja joissa en ole, maailman paikkoja, jotka tuntuisi elämän tuhlaukselta olla näkemättä omin silmin.

Ei sillä, ettenkö viihtyisi kotona ja ihanassa syksyisessä Turussa (kiitos kysymästä, viihdyn paremmin kuin hyvin), mutta hyvänen aika johan siitä häämatkasta on kaksi kuukautta! Korkea aika päästä reissuun! :D

Hepun kanssa on ollut juttua Espanjasta (Barcelona vai Madrid?) ja jälleen Italiasta (Milano vai Firenze?), mutta seuraava yhteinen matka suuntautuu ilmoitustaululla keikkuvasta risteilylahjakortista päätellen todennäköisesti hiukan lähemmäs, tuttuun ja turvalliseen Tukholmaan. Vaan kyllä tuon matkaseuran kanssa löydän Tukholmastakin sopivasti seikkailua. :)

Tältä siellä Venetsiassa ja Gardajärvellä pari kuukautta sitten näytti.

Ja paljon enemmältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!