6. syyskuuta 2013

I don't know about you but I'm feeling thirty-two

Näin alkuviikosta unta, jossa olin ensin keksikaupassa sekoamassa kymmenien erilaisten keksien äärellä ja sen jälkeen kerroin Robinille, että Boom Kah on oikein kiva biisi ja tollasta just sen nuorena kuuluu ollakin, mutta ymmärrät sitten, kun vähän vanhenet, että aina ei jaksa sinkoo sinne tänne, vaan joskus on oikeesti huippua jäädä himaan jumittaa.

Kerroin tuona aamuna hepulle, että näin unta kekseistä ja Robinista. Johon heppu: "Kuulostaa ihan normaalilta 11-vuotiaan unelta. Olet varmasti sinut ikäsi kanssa."

No niin olen! Täytän nimittäin tänään 32. :)


Taylor Swiftille ja muille parikymppisille tiedoksi, että elämä on vielä kolmenkympin tuolla puolenkin välillä miserable and magical oh yeah. Mutta enimmäkseen kuitenkin vain oh yeah. :)

Pannaas päivän teemabiisi soimaan vielä kerran ennenku lähetään juhlimaan! Everything will be alright if we just keep dancing like we're thirty-two!

2 kommenttia:

 1. onnia onnia vähän myöhässä :)

  ihaaaanat ripset!

  pushal!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kiitos!

   Ripset on hei taas ne tekarit... ;) Mutta itse asiassa päädyin lopulta repäisemään ne pois ennen ulos lähtöä, kun eivät sittenkään tuntuneet oikeilta tuohon iltaan.

   Poista

Sano sää kans!