28. syyskuuta 2013

Naah nigga

Eilen juotiin hepun kanssa soffalla vähän samppanjaa. Tämän aamuiset tunnelmat tiivistyy aika hyvin tässä.


:D

Ihan noin tyhjäksi ei lauantain saldotaulu kuitenkaan ole jäänyt: oon esimerkiksi tehnyt vähän töitä, syönyt hepun tekemää kaalilaatikkoa ja katsonut telkkaria - hei kylläpä onkin hyvä se House of Cards!

Kävin myös salilla heiluttelemassa rautaa. Korvat oli lähes koko ajan lukossa ja haukotuksia kertyi varmaan yhtä paljon kuin toistoja, mutta tulipahan tehtyä sekin reeni. Aina ei luista täysillä, mutta näihinkin päiviin löytyy apu motivaatiolausevarastosta: Even on my weakest days I get a little bit stronger.


Fitnessbloggaajien omakuvien ottamiseen vaaditaan varmaan se samanlainen kehtaus/osaamistekijä, joka muotibloggaajilta löytyy. Mä nappasin äkkiä treenin jälkeen tuon yhden otoksen ja sitten tulikin jo tyhmä olo ja kiire laittaa puhelin pois ennen kuin kukaan näkee. (Lauantai-iltapäivänä pukkarissa oli onneksi aika hiljaista.) (Piirsin itselleni tyylikkäät viikset viemään huomiota pois noista mahtavista silmäpusseista.)

Ei mulla täs kai muuta. Paitsi yks vinkki: jos haluat lukea maailman parasta treeniplokia niin lue Kispen plokia. Mutta älä lue sellaisessa paikassa jossa ääneen nauramisesta aiheutuu hankaluuksia. :)

3 kommenttia:

 1. Onko vielä paljon House of Cards -kaudesta jälellä? Se on niin hyvä, että katoin koko kauden varmaan viidesä päivässä ;)

  VastaaPoista
 2. House of Cards! Kyllä! Se väsytti mut kesällä pariksi vuorokaudeksi (putkeen), mutta katsoinpa kaikki (koska on pakko, yksi sana: koukku).

  VastaaPoista
 3. Me taidetaan olla nyt about kauden puolivälissä, oisko 6 vai 7 jaksoa katsottuna. On se vaan koukuttava! :)

  Se täytyy kyllä sanoa, että Netflix ei saa meistä ongittua mitään relevanttia tietoa siitä, millaiset kohdat saa katsojat maratoonaamaan useamman jakson putkeen ja milloin taas katsominen keskeytetään (niinhän ne tänkin sarjan koukut on luotu). Meillä tuollainen katsomiskäyttäytyminen ei meinaan riipu sitten yhtään sarjan tapahtumista, vaan katsotaan tasan silloin kun ehditään, yleensä jakso kerrallaan.

  VastaaPoista

Sano sää kans!