25. heinäkuuta 2013

Se kestää arjet ja pehmeät yöt, se kestää on myrsky tai pouta

Jonnekin se aika näin aviovaimonakin juoksee, vastahan me mentiin naimisiin ja tänään siitä on jo kaksi kuukautta! Suuren merkkipäivän kunniaksi heppu on poikain kanssa mökillä juomassa kaljaa ja mää teen töitä ja joogaan. :DJa kuuntelen sentään vähän rakkausmusiikkia. Yksi kaasoistani esitti osana siviilivihkiseremoniaamme jousitrion säestyksellä Lauluyhtye Viiden ihanan kappaleen Minä sinua rakastan, jossa on Anna-Mari Kaskisen käsittämättömän kaunis teksti. Etukäteen arvelin, että alkaisin pillittää heti ensitahdeista, mutta onnistuin jotenkin pitämään itseni kasassa, annoin katseen kiertää aurinkoisella pihalla vieraissa ja musikanteissa ja tietysti vieressäni seisovassa miehessä. Aika onnellinen hetki.

Ja laulun loppuessa tietysti jo itkin. :)

Minä rakastan sinua silloinkin
jos ehdimme korkeaan ikään
olet edelleen minulle suloisin
ei hellyyttä sammuta mikään

10 kommenttia:

 1. Sun työn perimmäinen olemus on varmaan hyvin samanlainen kuin mun. Olen siis freelancer graafikko & kuvittaja. Freelancerius on sopinu mulle kyllä aivan täydellisesti.

  Uusi tuttavuus tämä Viisi! Pitääpä kuunnella enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis, friikkutyössä on alasta riippumatta varmasti sama pohjavire. Tasapainottelua vapauden ja epävarmuuden välillä :)

   Kiva jos löytyi uutta musaakin! Noilla on kyllä niin mielettömän upeat äänet... Viidessähän laulaa myös SMG:stä tuttu Pauliina Kokkonen.

   Poista
 2. Onnittelut kahdesta aviokuukaudesta!

  Lauluyhtye Viisi on kyllä omia ehdottomia suosikkeja. Yhtyeessä laulava Virpi on säveltänyt tuon "Minä sinua rakastan", samoin kuin melkein kaikki heidän kaapaleensa. Ja jos olen oikein ymmärtänyt, on Virpi säveltänyt aikoinaan tuon "Minä sinua rakastan" omiin häihinsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset onnittelusta!

   Mä tutustuin Viiteen juuri tuon kaasoni kautta, kun hänen lauluopensa laulaa bändissä. Aika mahtava hetki on kyllä varmasti ollut, jos ovat tosiaan vetäneet biisin siellä Virpin häissä! Jos en ihan erehdy, niin toisen lauluyhtyesuosikkini The Real Groupin huikean ihana Ett liv för mig on käsittääkseni myös kirjoitettu yhden laulajista häihin... tai ainakin se oli vaimolle omistettu. Voiiih - ja taas itkettää. :D

   http://www.youtube.com/watch?v=7LAOESmUcIo

   Poista
 3. Oh, taisin juuri löytää meidän häihin hääbiisin! Sitten kunhan joskus menemme naimisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, voi kun kiva! Toi on kyllä niin kaunis. Ja kuitenkin (ainakin vielä) sen verran tuntematon, että siinä säilyy tietty "oman biisin" tuntu - ei ehkä soi ihan joka häissä. :)

   Poista
  2. ..Eli nyt tuli kauhee paniikki mennä naimisiin, ennen kuin tuo yleistyy... :D

   Poista
 4. Olisikohan lauluyhtye 5 kuitenkin tässä sovittanut ko. kappaleen? Alkuperäinen sävellys on Lasse Heikkilän, googlettamalla löytyy. Meidänkin häissä laulettu yli 11 vuotta sitten, itse olen laulanut kahdesti sen häissä tässä vuosien varrella. Ihana laulu kaiken kaikkiaan.

  E, joka jostain kautta kiertämällä eksyi blogiisi

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Vanhaa kommenttia kommentoin, mutta pakko vastat E:n viestiin.

  Kyseessä on Virpi Eroman oma sävellys, ei sovitus. Lasse Heikkilä on kyllä tehnyt sävellyksen samaan runoon, mutta se on ihan eri sävellys kuin tässä postauksessa esitelty kappale. Kuuntelemallakin se jo selviää :)

  Ja sitten onnistuin poistamaan ekan kommentin :D Noh, julkaistaan sama uudelleen.

  VastaaPoista

Sano sää kans!