17. heinäkuuta 2013

Enkä tiennyt kuinka myöhemmin kaipaisin hitaasti eteenpäin laahustavia päiviä

Minulla on nyt yksi mielipide ja se kuuluu näin.

Minä olen sitä mieltä, että vaikka ihmisellä ei olisikaan päivä niin täynnä kivaa ohjelmaa kuin minun päiväni tänään oli (salitreffit personal trainerin kanssa, pyörälenkki Saaronniemeen syömään hepun kanssa, ilta Salossa kesäteatterissa äitin ja mummin kanssa), ihminen ei saa sanoa että on tylsää eikä oo mitään tekemistä bäääh. Siis jos ihminen on yli viisvuotias tai jotain muuta kuin neljätoistavuotias. Koska lapsena ja varhaisteininä nyt kaikilla on välillä tylsää eikä oo mitään tekemistä bäääh.

Mutta muuten, ei.


3 kommenttia:

 1. No. Ehkä. Mutta väitän kyllä tästä hieman paistavan läpi sen, että eräiden ei tarvitse säännöllisesti istua työpäivän mittaisissa workshopeissa, you lucky bastardette!

  VastaaPoista
 2. no mun mielestä on eri asia olla bored out of one's mind jos on jossain pakollisessa TEKEMISESSÄ kuin se että makaa kotona sohvalla valittamassa tylsyyttä kun ei ole mitään TEKEMISTÄ. kukapa jossain luennolla tai workshopissa ei "joskus" huomaisi piirtelevänsä kukkasia paperinreunaan ja toivovansa olevansa jossain muualla?

  mutta hear hear, oon aivan samaa mieltä vaikka kyllä sitä joskus tulee huokailtuakin sohvalla tylsistyksissään. niin kauan kuin se ei ole mun elämäntehtäväni niin sallittakoon se aikuisellekin synkkänä sadepäivänä :)

  VastaaPoista
 3. No mjoo, ehkä meinasin itsekin enemmän just sellaista sohvallamakaamistylsyydenvalittamista. Kun mä en ihan oikeasti muista koska viimeksi mulla olis ollut sillä tavalla tylsää. Etten keksisi MITÄÄN tekemistä.

  Jos ei ole töitä tehtävänä (tai vaikka oliskin, mutta ei ole oikea hetki töiden tekemiseen), niin aina on ainakin kirjoja tai lehtiä lueskeltavana, musiikkia kuunneltavana, lauluja laulettavana, telkkaria katsottavana, blogeja selailtavana, liikkuva kroppa liikutettavana, ajatuksia ajateltavana, haaveita haaveiltavana, muistoja muisteltavana, tanssivideoita katsottavana, koreografioita suunniteltavana...

  Ja jos ei kerta kaikkiaan mitään muuta keksi, voi leipoa muffinsseja. Sitä mieltä minä olen. :)

  VastaaPoista

Sano sää kans!