8. kesäkuuta 2013

Ett liv för mig är ett liv med dig

No eihän siitä oikeastaan voi loukkaantua, että Madeleine, kun kuuli miten upeat häät meillä oli, päätti matkia että hänkin haluaa ihanasti naimisiin heti kahden viikon päästä.

:)


Hejsan Madde! Ett stort grattis, kahden viikon kokemuksella voin kertoa että vaimon elo se vasta on auvoisaa! Juhlan kunniaksi keitin Madde-teet, ja kohta poksahtaa auki rosee-Moët. Se nyt tosin lähinnä siksi, että meillä on tänään kaksiviikkoishääpäivä, ja siksi, että saatiin aika paljon samppanjaa häälahjaksi, ja siksi, että samppanja on hyvää. Mutta kun nyt kerran tänään on prinsessan suuri juhla, kilistän toki senkin kunniaksi!

Jatkuis jo se Ylen lähetys, niin sais vielä uudestaan vähän itkeä tirauttaa. Peter Jöbackin laulun aikana jo vähän tirautin, kun näytti siltä, että sulhanenkin vähän tirautti. Sniisk. :)

2 kommenttia:

 1. No nyt Duussi, mun on katkottava mykkyyden kausi: Olen moni-moni-vuotinen hiljainen lukija Lausannesta, joka ei oo koskaan edes esittäytynyt, anteeks nyte, mutta tulee nyt sitte tänne vaatimaan, että heti kerrot, MISTä IHMEESTä sait Madde-teetä?

  Isot lämpimät onnittelut kaksiviikkoiselle rouvuudelle toki myös!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, kiitos kommentista ja onnitteluista! :) Kiva kuulla, että olet viihtynyt matkassa jo monta-monta vuotta!

   Madde-tee on muinaisjäänne kesältä 2010, kun Victorian häiden kunniaksi ostin Tukholmasta Design Torgetista paketillisen hauskoja kuninkaallisia teepusseja. Muut olin juonut pois kuleksimasta jo aiemmin, mutta Madeleine oli jäänyt piileksimään jonnekin kaapinnurkkaan - ja pussin löydyttyä ehdin pantata sitä muutaman kuukauden suurta juhlapäivää varten. :)

   Poista

Sano sää kans!