6. maaliskuuta 2013

Nainko ma nakuja?

Uhh ma olen koukusa iihhanaan nakupatukaan!


Brittein saarilta tulee tunnetusti paljon hyvää, esimerkiksi suuren rakkauteni kohteet Take Thatin miähet Nakd-raakapatukat. Paitsi että nakupatukat on hullun hyviä, ne on myös terveellisiä, pirteästi brändättyjä, gluteenittomina ja maidottomina ruokavaliorajoitteisille sopivia ja isoissa joukoissa värikkäitä. Kuvassa yllä omia suosikkimakujani, Punnitse & Säästä -puodin hyllystä löytyy vaihtoehtoja ainakin toinen samanmoinen satsi.

Gleefully made in Britain, at least as gleefully enjoyed in Turku!

3 kommenttia:

  1. Ja koska patukat ovat Briteissä huomattavasti edullisempia kuin Suomessa, elin niillä tänne muutettuani pari kuukautta. Edelleen aina välillä sorrun monipakkauksiin kunnes hampaat sanoo au ja muutkin haitat tulevat huomattaviksi. Niin kuin yksi tuttuni tapasi sanoa: Voiko rusinoita syödä liikaa? Kyllä voi! Hyviä ovat silti. Kaakao-appelsiini ja kaakao-minttu on parhaat.

    VastaaPoista
  2. voi ei tommosia himotuksia! meillekin tänne aukes p&s joskus talvella ja oon joka visiitillä ihan pökerryksissä että mitäkaikkeeihanaa. ehkä etsin pari nakua ens kerralla :)

    VastaaPoista
  3. musta tuli heti mainonnan uhri ja laukkasin punnitse & säästään rohmuamaan. pekaanipähkinä ja minttusuklaa on mun suosikkeja.

    VastaaPoista

Sano sää kans!