5. marraskuuta 2012

You've got the music in you

Voi engelsmannit minkä teitte! Eilisillan X Factor -pudotus oli itselleni se tämän kauden kovin, kun Gary Barlow'n over 28s -kategorian ihana Kye Sones joutui lähtemään kisasta. Sing-offiin Kyen kanssa joutui Nicole Scherzingerin valmentama Rylan Clark. Kumpikin oli ollut pudotusuhan alla jo kerran aiemmin, mutta tiputtanut tuolloin kilpakumppaninsa. Olin luottavainen, että noista kahdesta artistina uskottavampi Kye menisi heittämällä jatkoon, Rylanin arvo ohjelmassa kun on lähinnä viihteellinen - laulajinahan jätkien välillä on valovuosien ero.

Mut ei. Nicole tietysti äänesti jatkoon oman Rylaninsa, ja Garyn ääni meni luonnollisesti Kyelle. Louis totesi että tekee niin kuin oikein on eli äänestää jatkoon Kyen, jolloin ratkaisu jäi Tulisan harteille. Tulisa ilmoitti laittavansa jatkoon Rylanin, jolla on hänestä enemmän äksfaktoria (no morjens). Tilanne meni siis deadlockiin eli katsojien äänet ratkaisivat, ja tällä viikolla vähiten ääniä oli saanut Kye. Britit, haloo!

No, eiköhän Kyelle tipahda levytyssopimus aika vauhdilla kuitenkin. Tämmöstä talenttia saa päästää menemään. Alpuumia ulos ja sit vaan tervetuloa Suomeen keikalle! Odotellessa nakutan repeatilla tätä eilistä Jason Mraz -survival songia niin että läppäriparka kohta räjähtää. :DItse kannustin Kyeta voittoon osittain tietysti siksi, että Team Barlow'ta pitää tukea ;) mutta suuremmalta osin ihan Kyen omien musiikillisten ansioiden takia. Paitsi että tykkäsin jo Kyen ensimmäisestä koelaulusta, huomasin heti finaalien alkaessa, että juuri Kyen soundi oli se, joka kaikkien finalistien sunnuntaisissa yhteisnumeroissa (TJEU: Without You ja Good Times) toi mulle kylmät väreet. Lauantai-illan varsinainen veto jäi siis tältä erää herran viimeiseksi, mutta ainakin hyvään meininkiin päättyi Kyen X Factor -ura! Olen aina tykännyt tästä New Radicalsin biisistä, ja tämäkin versio toimi paremmin kuin hyvin.

(PS. Haluan tommosen samanlaisen liukuvärjätyn kauluspaidan! Törkeen hyvän näkönen. Siis toi paita. Siis.)

1 kommentti:

  1. Kaunista oli. Vaan olisko tämän puhtaan laulun perusteella enempi yksi jäsen lissää TT-komboon:D
    No, en ole seurannut koko ohjelmaa.
    Keep in touch.

    VastaaPoista

Sano sää kans!