8. marraskuuta 2012

Art goes kotitoimisto

Olenko jo kertonut, miten paljon tykkään työhuoneestani täällä uudessa kodissa? Paljon, oi niin paljon! Kun on ehtinyt melkein kolme vuotta tehdä töitä makuuhuoneen nurkassa (mielikuvitukselliset vaihtoehdot: keittiön nurkassa, kahvilan nurkassa), on hippasen kivaa, kun nyt saa rauhoittaa makuuhuoneen levolle ja kävellä aamuisin melkein oikean työmatkan joko eteisen tai olkkarin läpi tänne työhuoneeseen. Hohoo!


Mä todella nautin suunnattomasti siitä, että saan tehdä töitä kotona. Himahiiri, kotikissa, that's me. En ihan äkkiä keksi, mikä olisi sellainen duuni, jonka takia enää suostuisin aamuisin lähtemään töihin, kuluttamaan omaa aikaani työpaikalle siirtymiseen, meikkaamaan silmäpussit piiloon jo ennen aamukahdeksaa, luopumaan spontaaneista tanssi- ja lauluhetkistä pitkin päivää... huh, ajatuskin ihan ahdistaa. :D Freelanceriuteen liittyy paljon epävarmuutta, mutta plussat voittavat omalla kohdallani mennen tullen.


Työhuoneen sisustus on vielä sanotaanko että eloisassa vaiheessa, mutta aika hyvät kiinnekohdat tänne olen jo saanut luotua. Lattia on pähkinäisen ruskea, seinät valkoiset. Työpöytä ja kirjahylly ovat melkein mustat, matto valkoinen, nojatuoli ja futon vaaleanharmaat. Verhot (nepä täytyykin esitellä lähiaikoina, sen verran pitkä juupas eipäs -prosessi valintaa edelsi) toistavat huoneen muuta väritystä, ja väripilkkuina siellä täällä tuikkii violettia.


Eräs lemppariyksityiskohdistani löytyy seinältä. Minna Maija Lappalaisen taulut, villapusero ja farkut, pääsivät arvokkaasti esille kumpikin omaan hyllyboksiinsa. Moni kylässä käynyt naispuolinen kaveri on seinälle vilkaistuaan hihkaissut oi kun kiva - kun taas heppu on inhonnut noita hyllyjä siitä asti, kun ostin ne Ellokselta joskus kesällä jo ennen kuin oli edes nimet asuntopapereissa. :D Mut ei haittaa koska mun työhuone, mun sisustusratkaisut!


Ostin Minna Maijan teokset kuutisen vuotta sitten, ja tykkään niistä edelleen vähintään yhtä paljon kuin uusina. Kannattava ja aikaa kestävä sijoitus, tuo taide. Koskas nyt siniset farkut ja punertava pusero muodista meniskään? :)

1 kommentti:

  1. meillä taitaa olla vähän samanlainen maku :) meillä on violetti-harmaa-valkoinen sisustus, tumma lattia ja valkoiset seinät (työhuoneessa kylläkin puna-harmaa-valkoinen :)). ja mulla olisi pari tuontyylistä seinäkuutiota odottamassa (porakonetta) inspiraatiota että miten ne aseteltaisiin seinälle. kun ne on erikokoisia, ja haluaisin ne jotenkin lähekkäin telkkarin yläpuolelle, mutta mutta miten sitten jne.

    taidetta saisi kyllä vielä kertyä vähän. vai lasketaankohan mun kissapatsaita?

    VastaaPoista

Sano sää kans!