8. lokakuuta 2012

Yes you can

Ihanaa, uusi maanantai!

Antakaas kun selitän. :D

Vaikka viime viikolla tapahtuikin kaikkea hurjan hauskaa, yleistunnelma ei ollut niin iloinen kuin olisi voinut olla. Päästin itseni hermoilemaan, jouduin tekemään viikonloppuna töitä, nukuinkin niin kippurassa että niska lukittui jumiin, annoin kiireen kiristää niin että välillä melkein itketti - ei niinkään hoidettavien velvollisuuksien raskaus vaan pettymys siitä, että annoin väsyneenä periksi stressimörjölle. Inhoan sitä, kun huomaan, etten malta olla läsnä. Silloin ajatukset tempoilevat kaikessa mikä on tekemättä, eikä mahdollisiin ongelmiin kuitenkaan tule ratkaisuja niissä hetkissä, kun solmu on tiukimmillaan.

Siksi siis: ihanaa, uusi maanantai! :) Edessä on tahdiltaan huomattavasti edellistä leppoisampi viikko, ja moni etukäteen huolettanut asia onkin jo selätetty - ja tietysti parhain päin. Kannattiks murehtii? No ei.

Tänään tein töitä aamukahdeksasta yhdeksään, ja sen jälkeen ryhdyin viettämään freelancerin vapaapäivää; otan tässä ikään kuin eilistä työsunnuntaita takaisin. Vielä on päivän to do -listassa monta puuhaa jäljellä, mutta tunnelma on ihan eri, kun mitään ei tarvitse suorittaa kiireessä.

Toivotan siis sinullekin metkaa maanantain jatkoa ja tarjoilen hiukan inspiraatiota lähiaikoina luokseni löytäneistä korteista. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!