3. lokakuuta 2012

I'm wide awake, not losing any sleep, I picked up every piece and landed on my feet

Suokaa anteeksi tämä häikäilemätön mainostus, mutta en voi hillitä itseäni kun toivon ystävälleni niin paljon menestystä unelmansa parissa ja vielä monia viikkoja Dancessa. Taitavat, hurmaavat, hauskat (ja mun mielestä ihan saman näköisetkin!) mussukat Katrin ja Konsta nousevat huomenna Peacockin lavalle valssaamaan ja kaipaavat kovasti yleisön ääniä! :)

Flash toistinta ei löytynyt.

Jos pienen ja pippurisen punatukkaisen tytön ja piiiitkän tumman muukalaisen tanssi sykähdyttää sinuakin, lähetäpä tekstari 7 numeroon 17224. 95 sentin vastineeksi saat hyvän mielen ja mahottoman hienoja muuveja jatkossakin. :)

Flash toistinta ei löytynyt.

Meidän kannustusjoukot matkaavat taas viettämään torstai-iltaa Helsinkiin, jihuu! Vaikka ensimmäinen duoveto onkin edessä vasta huomenna, Katrin nähtiin jo viime viikolla lavalla kahteenkin otteeseen mahtavissa ryhmäkoreografioissa. Etenkin Mindy Lindblomin koreografioima Katy Perry -biisi (video alla) osui ja upposi meikäläiseen kylmien väreiden arvoisesti. Odotan muuten huomista Jari Saarelaisen avausryhmäkoreografiaa ihan hulluna, koska Jarin liikematsku, visiot ja taito liikutella tanssijoita tilassa on aivan omaa luokkaansa Suomessa.

Flash toistinta ei löytynyt.

Huomenna on siis luvassa taatusti taas hieno puolitoistatuntinen. Jos joku on tulossa Lintsille katsomaan livenä, vinkkinä vaan että siellä tulee kuuma - viimeistään siinä vaiheessa kun vedetään Axlin johdolla pienet Cha Cha Slidet! Muut saa jorata kotona ja klikata telkkarin auki Neloselle klo 20. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!