14. syyskuuta 2012

Who you are

Nyt, kun Nelonen on ehtinyt näyttää Dancen odotettua kakkoskautta kahden jakson verran, on aika (treenisalissa ja Facebookissa jauhamisen lisäksi) täräyttää tänne blogiinkin ensimmäinen Dancen tanssivideo! :)

Rakas ystäväni ja tanssinopettajani Katrin vetäisi koetansseissa niin hienon soolon, että huh. Mahtava tunne kotikatsomossa: vaikka tuntee ihmisen ja tanssijan niin hyvin, silti pystyy yhä yllättymään, miten järjettömän taitava ja karismaattinen ja ihana oma itsensä ja auki hän on lavalla.

Flash toistinta ei löytynyt.

No eihän tämmösen vedon jälkeen voi muuta kuin päästä heittämällä suoraan bootcampille jatkoon! :) Ens torstaina lisää ja peukut pystyyn iihihiiiiiii!

3 kommenttia:

 1. Tuolla videolla ei näy niin hyvin kuin telkkarissa, että sun rakkaalla ystävällä on uusi (ainakin meille telkkarin välityksellä tilannetta seuraaville, eli siis viime kertaan nähden uusi) älyttömän kiva kampaus, joka sopii kantajalleen kuin nenä päähän ja saa Katrinin näyttämään ihan keijukaiselta.

  Tälleen ulkotanssillisena huomiona vaan. Kun tulin jotenkin iloiseksi siitä, että jollakulla on noin kiva hius.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyl onkin kiva keijukaishius! Onneksi sitä saadaan kohta katsella lisää telkkarista :)

   Poista
  2. Tai siis telkkarin välityksellä seuraavat saavat katsella telkkarista, itse toivottavasti tässä joku päivä pian ihan lähietäisyydeltäkin :D

   Poista

Sano sää kans!