13. syyskuuta 2012

To face the fear but not feel scared

Synttäreistä on jo viikko. Ajatella, olen tänään 31 vuotta ja yhden viikon ikäinen, ja seuraavaan tasavuoteen on enää 51 viikkoa. Äkkiä se menee! :D

Ja kun on synttärit, täytyyhän sitä itsekin ojentaa itselleen lahja. Pohdiskelin muutamaa eri vaihtoehtoa, joista yhden lopulta toteuttikin heppu (tästä lisää joku päivä), toisen kanssa päätin vielä odotella jouluun asti (uusi kamera!) ja sen kolmannen sitten päätin hankkia.


Olin pyöritellyt mielessäni jo jonkin aikaa uusia tekstivaihtoehtoja rannekoruun, jonka tilaisin Ideakorun ihanalta Maaritilta Take That -koruni kaveriksi. Tällä kertaa kuitenkin halusin tekstin suomeksi, ja biisien sanoistahan niitä ideoita taas tuli mieleen. Muutamakin CMX-lyriikka keikkui kärkisijoilla aika pitkälle......mutta lopulta voiton vei Maj Karma! Bändi tai Ylppö eivät ole varsinaisesti suurimpia suosikkejani, mutta Ukkonen on musta hyvä biisi ja kertsin viimeinen säe niin tyhjentävästi lausahdettu, että muuta ei oikeastaan ihmisen tarvitse muistaa. Turha sellaista pelätä on, pelätä elämää.

Kiitos, Maarit - ja hyviä elämän hetkiä tähän torstaipäivään meille kaikille! :)

[tekstikuva via Pinterest]

2 kommenttia:

Sano sää kans!