5. syyskuuta 2012

Everything changes but you

Tässä muuttoon orientoituessani olen yrittänyt iskostaa päähäni ajatusta, että nyt olisi loistava hetki luopua kaikesta turhasta. Niin kuin jostain luin, kaikkien kodin tavaroiden tulisi olla sellaisia, että niille joko keksii käyttöä tai niitä pitää erityisen kauniina. Käy järkeen, vai mitä? Heppu on erittäinkin hyvä luopumaan tavarasta, jota minä taas ihmeen paljon tykkään hamstrata... En itsekään viihdy sälää täyteen tumpatussa kodissa, vaan nautin avaran tilan tunnusta, mutta hepun mielestä meillä on silti aina kamalan sekaista koska maisterin tavaroita on siellä täällä. (Sitten perheelliset ystävät tulevat kylään ja nauravat, että ai sekaista.)

Aivan erityisesti hepun sielua on korventanut eräs matkalaukku, jota miehekkäät lihakset ovat joutuneet raahaamaan parissa viime muutossa eestaas vintin ja muuttoauton väliä. Pidin siis lupaukseni ja kävin tänään laukun sisältöä läpi, josko sieltä voisi heittää jotain pois.

No, ei oikeastaan voinut. :D

Mutta kun vastaan tuli aarteita, joiden arvoa ei voi rahalla mitata! Esimerkiksi kirjeitä Take That -fanikirjekavereilta 90-luvulta.


East 17 menköön paskaan! :D En meinannut hirnumiseltani saada papereita pysymään näpeissä, kun luin esiteini-ikäisten englanninkielisiä raapustuksia ja kaipuuta tihkuvia rakkaudentunnustuksia. Miten omistautunutta fanitus jo silloin oli - ja miten oli mahdotonta edes kuvitella, että joskus myöhemmin sama touhu jatkuisi modernin tekniikan avulla kansainvälisissä ympäristöissä reaaliajassa. Fanien Tumblr-blogit ja Facebook-ryhmät, Garyn ja Robbien Twitter-tilit... ja koko ihmeellinen intternetti. Olis pieni Duussi pyörtynyt, jos silloin olis tämän kaiken tiennyt tulevan. :)

Mutta vau, millä vaivalla kirjekuoria silloin koristeltiin! En ymmärrä, miten postinjakajat on aina löytäneet osoitteen sieltä TT-logojen, sydämien ja muun ilotulituksen seasta. :D
Tavallaan aika huolestuttavaa siistiä, että oikeasti lähes 20 vuodessa MIKÄÄN ei ole muuttunut. Paitsi se, että olen menossa naimisiin hepun kanssa enkä esimerkiksi Jasonin. Tai no, ehkä vähän silti Jasonin.

:)

PS. Fangirlauksesta ja julkkisihastuksista kirjoitteli vastikään myös Pupulandian Jenni, jonka rakkaudentunnustus Ryan Goslingille poiki kommenttiboksiin kymmenien kohtalotoverien vuodatuksia samasta aiheesta. Ihastuttavaa luettavaa, kun aikuiset naiset huomaavat yhtäkkiä olevansa aivan pähkinöinä eivätkä pysty selittämään tilannetta millään järjellä! :D Mutta just semmosta se parhaimmillaan on! Ja joo, ymmärrän Jenniä ja muita hurahtaneita itsekin - onhan se Ryan hieno näyttelijä ja aika vetävä kaveri, vaikka olis ihan hiljaa. ;)

5 kommenttia:

 1. hahaa, toi ryan gosling juttu on kyl mulla menny ihan ohi mut mulla on tullu tässä lähellä kolmeakymppiä samat oireet tom hardysta....
  en oikeen edes teininä fanittanut ketään niin kovasti ku tomia nyt, välillä oikeen naurattaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhöö! Fanittaminen on parasta! :D Mä en ole perehtynyt Tom Hardyyn ollenkaan, lisätäänpä joku leffa katsomislistalle. Uuden Batmanin haluan nähdä, mutta siinä sen näyttelijänlahjoja ei vissiin ees kauheesti näy maskin takaa? :D

   Poista
  2. tom hardy on upea, pelastaa leffan ku leffan! :)
   juurikin eilen katottiin lawless, leffa sinänsä ei ollut mitenkään kummoinen mutta tom pelasti kaiken!
   ja bronsonhan on ihan älytön, siinä niitä lahjoja näkyy liiankin kanssa xD
   mut juuu, suosittelen lämpimästi herran elokuvia :D

   Poista
 2. asiaa ajateltuani ehdotan, että käyt kattomas laittomat (lawless). tom hardylla on ehkä vielä vähän batman-niskaa jäljellä, mutta sen murjottajakarisma pääsee todella oikeuksiinsa + ajankuva on kiehtovaa + shia labeouf + mia wasikowska.

  VastaaPoista
 3. East 17 menköön paskaan! :D :D Kiitos päivän parhaista nauruista! -Werner

  VastaaPoista

Sano sää kans!