26. heinäkuuta 2012

Tukholma - Pariisi

Olin kyllä Tukholmaan lähtiessäni tietoinen (suom. lukenut blogeista) siitä, että kaupunkiin on viime visiitin jälkeen avattu Laduréen makaroonitaivas, mutta en laittanut osoitetta ylös. Ajattelin, että jos putiikki tulee vastaan, voihan siellä piipahtaa, mutta tuskin sen perässä kannattaa erikseen karttaa kaivella esiin.


Ja kuinkas sitten kävikään: kun tupsahdin ulos Grev Turegatanin Filippa K:lta (siitä isosta ja hauskan sokkeloisesta, joka on oma lemppari-Filippani Tukholmassa), siinähän se oli vastapäätä. Ja ei kun sisään.


Olin juuri syönyt lounaaksi suklaamuffinssin (kuka väittää, että aikuisuus on tylsää!), eikä napaan juuri sillä hetkellä mahtunut enempää makeaa, joten päätin ostaa kotiintuomisiksi kuuden macaronin pakkauksen. Valinta oli lähes mahdoton, mutta roosaan boksiin (niitäkin oli kolmea väriä!) päätyivät vaniljainen, kirsikkainen, mansikkavaahtokarkkinen, suklainen, kahvinen ja ruusuinen minileivos.


Kiesus miten hyviä. Vähän eri luokkaa kuin Stockan kuivat käntyt... mutta toki samaa luokkaa kuin pariisilaiset versiot. ;) Uskomatonta ja ihanan ylellistä, miten noissa pikkuisissa pyörylöissä on niin paljon aitoa, tunnistettavaa, ihanaa makua!

2 kommenttia:

  1. mä jo mietinki ettei pasta nyt niin hyvää ole :D
    tai on se, mut ei se niin hyvää ole että sillä taivaaseen pääsis xD

    VastaaPoista

Sano sää kans!